Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  Активизирай се!

  Кампания за създаване на ресурсна библиотека от Джуниър Ачийвмънт България, Шнайдер Електрик и Министерство на труда и социалната политика

  Активизирай се! 
  Какво му трябва на един млад човек в България, за да е проактивен относно професионалната си реализация? Като представители на ключовите заинтересовани страни – НПО в сферата на образованието – Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ), компания с награда „Работодател на годината“ – Шнайдер Електрик и ресорното министерство в страната – Министерство на труда и социалната политика, си зададохме този въпрос заедно. Отговорът, който си дадохме е „Добър пример и източници на адекватна информация“. Така се роди идеята за информационната кампания Активизирай се! 

  От ноември 2015 до март 2016 ще създаваме онлайн библиотека на сайта на Джуниър Ачийвмънт България, която ще помогне на младежите в България да бъдат активни в търсенето на своето професионално „аз“. Библиотеката ще съдържа успешни истории на предприемчиви млади хора, разказани от Джуниър Ачийвмънт, Шнайдер Електрик и МТСП, както и съвети за професионална реализация в България от експертни източници.

  Влезте още сега на сайта на кампанията:

  http://aktiviziraise.jabulgaria.org/