Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  Защо Schneider Electric е правилният партньор за производителите на табла

  Разрастването, разпределението и комуникацията са фактори от критично значение за успеха

  Schneider Electric - the right partner for Panel builders   

  Производството на табла ви вълнува? Тогава регистрацията в лицензираното партньорство на Schneider Electric между производителите на табла трябва да бъде следващия ви ход. С достъп до оборудване за ниско напрежение и решения за средно напрежение от световен клас, всеки производител на табла може да разширява бизнеса си и да прави клиентите си по-щастливи.

  Не е чудно, защо нашият списък с партньори производители на табла е нараснал на повече от 400 в целия свят. И можете да бъдете част от кампанията. Като лицензиран партньор на Schneider Electric, можете да:

  • Представяте високотехнологични решения за електроразпределение и енергиен мениджмънт като BloksetOkken, MB301 и MB401 или Nex, SM6 и RM6.
  • Използвате опита ни като глобален експерт в областта на енергията, включително да получавате пълна техническа, индустриална и сертификационна подкрепа.
  • Увеличите вашата конкурентоспособност на пазара с помощта на нашите ексклузивни услуги, включително обучение на персонала, одити на качеството и други.

  Schneider Electric предлага различни нива на партньорство, от които можете да изберете, това което ще помогне за успеха във вашата област. С течение на времето, можете да преминете към по-високи нива. Научете повече как да станете лицензиран партньор на производителите на табла с Schneider Electric.