Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  Шнайдер Електрик отличи българска компания като топ доставчик на глобално ниво


  Шнайдер Електрик награди българската компания Арексим Инженеринг ООД като най-добър глобален доставчик за фабрични компоненти. Отличието бе връчено на проведена в Париж среща на компанията, лидер в областта на енергийния мениджмънт, с 330 нейни доставчици от 30 държави.

  Раздадени бяха 11 награди за доставчици с върхово качество на услугата в категории като: качество на доставените материали, ниво на обслужване, продуктивност, конкурентност, иновации, устойчиво развитие и отзивчивост. Събитието, посветено на Препочитаните доставчици на Шнайдер Електрик, се провежда за втора поредна година с намерението да бъде ежегодна традиция.

  Отличието в категория Фабрични компоненти на Арексим Инженеринг ООД се дължи не само на високото качество, което е задължително изискване за доставчиците на Шнайдер Електрик, но и на инвестициите в най-модерни технологии и иновациите, предлагани от Арексим.

  „Установяването на трайни връзки с нашите доставчици е централен момент в стратегията ни за развитие. Нашите проекти са плод на съвместни усилия. В този смисъл едно такова събитие е възможност за диалог, която не може да бъде пропусната.”, казва Жан-Паскал Трикоар, Президент и CEO на Шнайдер Електрик.

  Арексим започва работа с Шнайдер Електрик като доставчик на завода на компанията в Пловдив, където се произвежда модулна апаратура ниско напрежение, включително част от най-новата гама на компанията Acti9. Като одобрен доставчик на българското предприятие компанията, производител на фабрични компоненти, става доставчик и за други заводи като постепенно стига до най-високото ниво доставчици на Шнайдер Електрик.

  Припомняме, че през 2010 година серията Acti9, произвеждана в завода на Шнайдер Електрик в Пловдив, беше пунсната за първи път на световния пазар именно в България.