Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  Шнайдер Електрик България спечели престижна награда на БАУРЧР

   

  Заводът на Шнайдер Електрик България в гр. Пловдив бе отличен в престижния традиционен годишен конкурс на Българска Асоциация по Управление и Развитие на Човешките Ресурси (БАУРЧР) проведен на 16 декември 2010 г.

  В 5 категории бяха присъдени награди за успешно реализирани проекти в областта на HR:

  • Учене и развитие
  • Управление на талантите
  • Управление на промяната
  • Признание и възнаграждение
  • Корпоративна социална отговорност

  Тази година Отдел „Човешки ресурси” на Завода получи наградата на гилдията в категория "Управление на промяната" за проекта „Повишаване ангажираността на служителите на Завода". „За нас това е престижно професионално признание, което доказва, че сме избрали правилния подход за въвеждането и управлението на проекта.”, коментира Марина Банчева, Мениджър Човешки ресурси в завода в Пловдив.

  Проектът е свързан с въвличане на работниците в процеса на подобряване на работата и средата в Завода. С помощта на създадената Група за повишаване ангажираността на служителите се определят основните фактори, които оказват влияние върху желанието на хората да бъдат част от промяната и развитието на компанията. Сега Групата продължава да работи по различни проекти, а най-значимите постижения са в областите на комуникацията и здравословните условия на труд.

  „Проектът не е затворен, според мен това е една перманентна работа, насочена към непрекъснато усъвършенстване - както на мениджмънта, така и на хората, които работят тук - за да се получи единната сплав на ангажирания екип.”, добавя Марина Банчева.

  Това е осмото издание на конкурса, в което Шнайдер Електрик България бе отличен за втори път след 2004 г. Тогава отново заводът получи наградата "Млад HR на годината".