Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  APC by Schneider Electric, осигури непрекъсваемото захранване за Американската телевизионна компания NBС по време на отразяването на Зимните олимпийски игри във Ванкувър

  APC by Schneider Electric, глобален лидер в произвоството на интегрирани устройства за захранване и климатизация на критични консуматори, предостави на NBC Smart-UPS устройства за непрекъсваемо захранване, докато телевизионните й станции отразяваха ХХІ Зимни олимпийски игри от Ванкувър, 12-28 февруари. Съобщението беше направено от Чип Адамс, Вицепрезидент Проекти на NBC Олимпийски игри и Робърт МакКернан, Президент на АРС, Америка.

  АРС предостави на NBC няколко устройства Smart-UPS RT 8000VA, които трябваше да осигурят изключително висока степен на защита на захранването и да предпазят комуникационното и монтажно оборудване от прекъсвания в захранването по време на отразяването на Зимните олимпийски игри във Ванкувър. Устройствата Smart-UPS RT 8000VA на АРС са лесни за монтаж в различни среди и могат да се управляват дистанционно. 

  „Бяхме развълнувани от възможността да предоставим нашата световно известна технология за осигуряване на непрекъсваемо захранване на NBС,” сподели Робърт МакКернан. „Нашите Smart-UPS устройства са известни с надеждността си при подаването на непрекъсваемо захранване и са идеалното решение за обслужване на високопроизводително оборудване, с непрекъснат режим на работа, както и за мрежи с множество гласови и информационни технологии.”

  „В случай на техническа повреда в захранването, по време на отразяването на Игрите, Smart-UPS устройствата на АРС щяха да ни предоставят възможността, не само да запазим съдържанието, но и да продължим да комуникираме с другите ни подразделения. Съществуването на тази възможност ни позволяваше както да съхраним на безопасно място своите активи, така и да ги преместим на друго място, от където да продължим да спазваме графика за излъчването си на живо. Безопасното и стабилно захранване е основата на всяко телевизионно предаване, поради което с удоволствие приехме възможността АРС да бъде наш партньор и да поддържа този критичен аспект от предаването ни на Зимните олимпийски игри във Ванкувър,” обяви Чип Адамс.

  Устройствата Smart-UPS RT 8000VA осигуряват регулиране на напрежението и честотата, вътрешен байпас и корекция на фактора на мощността. Устройствата са разработени за поддръжка на множество приложения и са стандартно решение в различни критични за бизнеса системи, с непрекъснат режим на работа. 

  Благодарение на своята универсалност, устройствата Smart-UPS за самостоятелно използване, са идеални за контрол на входни данни от различни точки. Устройствата са така конструирани, че да управляват приложения, които се нуждаят от повече от два часа автономност и са проектирани с възможността да се прибавят неограничен брой батерии, с високоефективен дизайн и характеристики. Характеристики като широк диапазон на напрежението на входа (-23% +25% при пълно натоварване и -52% +25% при натоварване на половина), интелигентно прецизно зареждане и управление на UPS батерията допринасят за осигуряване на максималният й живот.

  За Олимпийските игри, излъчвани от NBC
  NBC е излъчила 11 Олимпийски игри – най-много предавания на Олимпиади в сравнение, с която и да е друга мрежа. NBC надвиши десетте предавания на Олимпийски игри на АВС с предаването на Игрите в Пекин, 2008 – най-гледаното телевизионно събитие в историята на САЩ с 215 милиона зрители.