Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Новини

  Новини

  Шнайдер Електрик България доставя силовите трансформатори и електрическото оборудване на уредби Ср.Н. и Н.Н. за Мол „Сердика Център

  Мол „Сердика Център” ще бъде открит през есента на 2009 г. Инвестициите в търговския център възлизат на общо 180 млн. евро. Търговската площ е 50 000 кв.м., разгъната на три нива, с около 200 магазина и около 35 000 кв.м. административна площ. В центъра ще има също и хипермаркет, както и магазин за битова и развлекателна електроника. Освен това сградата разполага и с ресторантска част, където ще се намират щандове на международни и местни вериги за хранене, както и няколко ресторанта и кафенета.
  "Сердика център" ще бъде сред най-големите търговски и административни центрове в София и ще има близо 1 800 паркоместа.

  Оборудването, което Шнайдер Електрик доставя включва:

  • 4 уредби средно напрежение SM6 – 20 kV
  • 21 трансформатора тип: Trihal с номинална мощност от 630 до 1600 kVA
  • Над 100 Електроразпределителни табла Prisma P и Prisma G
  • MCC (Motor Control Centers) – Технологични табла за управление на HVAC системата, окомплектовани с кондензаторни батерии, чиято цел е оптимизиране режима на работа.

  Освен доставката на оборудването, екипът на Шнайдер Електрик България допринася за качественото завършване на проекта и с оптимизация на схемните и технически решения.