Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Green Premium

   Приложете екологични политики. Постигнете целите за Вашата ефективност и надхвърлете индустриалните стандарти (Директивата за ограничаване на опасните вещества (RoHS), Регламента REACh, Прозрачност чрез Профил за околна среда на продукта + инструкция за краят на жизнения му цикъл. Всичко това благодарение на един уникален еко-етикет.

   Открийте Green Premium продукти Гледайте видеото
   Алтернативен текст по подразбиране
   Проверете Вашия продукт

   Лесен за използване онлайн инструмент за намиране на цялостна информация относно Green Premium продукти.

   > Пробвайте сега

   Един лесен за използване инструмент

   • Алтернативен текст по подразбиране Цялата информация на едно място Намерете и свалете изчерпателна информация за продуктите Green Premium: Декларации за съответствие RoHS и REACh, както и Екологичен профил на продукта и инструкции за края на жизнения му цикъл.
   • Алтернативен текст по подразбиране Бърз и удобен за потребителя достъп Лесен достъп и изтегляне на всички приложими сертификати чрез въвеждане на референтния номер на Вашия Green Premium продукт. Можете да проверите много на брой продукти едновременно.

   Проверете Вашия продукт

   Потърсете в нашата обща база данни и намерете Green Premium информация за Вашия продукт
   Стартирайте сега
   • Вземете приложението Мобилен достъп 24 часа в денонощието

    Сега можете да проверявате Вашите продукти от Green Premium като използвате приложението "Грижа за клиентите" на Schneider Electric.