Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

    • Factory worker with processed sugar cane in manufacturing facility, food and beverage.

      Хибридна DCS за хранително-вкусовата промишленост

      Two workers discuss beverage facility management

      Предизвикателства

      Желаете ли да постигнете екологична ефективност? 

      Изхранване на голям брой хора. Дистрибуция на по-здравословни и безопасни продукти. Удовлетворение на променените навици и вкусове на клиентите. Редуциране на консумацията на енергия и отпадъците. За да се справят с тези нови предизвикателства, предприятията от хранително-вкусовата промишленост трябва безкомпромисно да съчетаят конкурентоспособност и отговорност.

      Управлявайте инвестицията си в рамките на жизнения цикъл на проекта

      Алтернативен текст по подразбиране
      • Решения

        PlantStruxure  PES е разпределена система за управление (DCS) от следващо поколение за дигитално следене на енергията. PlantStruxure PES съчетава лекотата и отворената архитектура на PLC/SCADA с интеграцията, обединената база данни и диагностика на класически DCS. Тя предлага изцяло интегриран софтуер и отворени Ethernet архитектури и предоставя всичко, от което имате нужда, за да управлявате устойчиво, продуктивно и гъвкаво спрямо пазара всяко съоръжение за хранително-вкусовата промишленост, от пълна проследяемост на процесите до внедрено електроенергийно управление:
        • Контрол и надзор, интегрирани в една среда
        • Управление и мониторинг, характерни за всяко конкретно производство
        • Енергия и управление на отпадъците
        • Оказване на подкрепа за безопасност и съответствие на храните
      • Конкурентно предложение

        • Дигитализирайте вашето съоръжение, за да предоставите ключови системни данни на разположение на вашите инженери
        • Ускорете времето за излизане на пазара с повишена стандартизация, която редуцира времето за инженеринг с до 25%
        • Приложете управление на вашите дейности чрез препратки в цялата система, които позволяват да се подобрят свързаните с производството решения
      • Предимства

        • #1 в електроенергийното управление, с повече от 40 години опит в областта на хранително-вкусовата промишленост
        • Един доставчик, от обекта до предприятието - от контролни устройства за енергозахранване и задвижване до софтуер за електроенергийно управление и оптимизация
        • Услугите за целия жизнен цикъл и инженерните инструменти редуцират общите разходи за собственост и общите разходи за инсталация
        • Иновация и съвместно разработване на специализирани решения
        • Отворената архитектура и обектните библиотеки помагат за прилагането на стандартите в множество зони на съоръжения и обекти.
        • Опциите за многобройни канали за снабдяване, които поддържат директни производители, производители на системни интегратори и производители на оригинално оборудване

      Ползи

      • Конвейер, натоварван със хляб, управление на машини, храни и напитки.
        Редуциране на Вашите капиталови и експлоатационни разходи, като същевременно се гарантира качеството на храните и напитките
        • Редуциране на времето и разходите за въвеждане в експлоатация до 30%
        • Стартиране на Вашия продукт в правилния момент без да срещнете каквито и да е затруднения на обекта
        • Гарантиране на почти 100% непрекъснатост на вашите дейности
      • Завод за производство на храни, млекодобивно стопанство, храни и напитки, производствена система.
        Постигане на отлично равнище на експлоатация
        • Подобряване на експлоатационната ефективност до 30% чрез използване на Библиотека за усъвършенствано управление на процесите
        • Подобряване на видимостта по отношение на използването на енергия и по-добро енергийно управление чрез използване на Библиотеката за енергийно управление.
      • Работник проверява козе мляко в млекодобивно стопанство, храни и напитки, управление на машини.
        Управление на кадровия потенциал
        • Разработени в резултат на дългогодишна експертиза свързана с решения, нашите библиотеки за усъвършенствано управление на процесите за течни храни и млечни продукти съхраняват предметни знания и помагат на кадрите с по-малко опит