Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Опаковъчни машини с до 4 синхронизирани серво оси (Sercos)

   Default Alternative Text

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални

   Ефективният инженеринг, базиран на принципите на модулното конструиране, се стреми към цялостно многократно използване на софтуера, независимо от сложността на отделните типове машини. Това изисква гъвкава управляваща система, която да покрива различни видове експлоатационни характеристики. В целия диапазон на характеристиките - от най-простото приложение с две до четири оси до сложните опаковъчни процеси - е изпълнено изискването за пълна преносимост на софтуера и максимално удобство.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на съоръжението

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    Авангардна технология, дори за малки машини: "Синхронизирани оси / Sercos / Контролери за движение LMC101” е една примерна структура, базирана на PacDrive 3, за икономична автоматизация на малки опаковъчни машини с максимум четири серво оси. Въпреки че това е базово решение на технология за движение, то предлага усъвършенствани опции за движение, инструменти и библиотеки, създадени за машини с до 99 оси.

   • Конкурентно предложение

    • PacDrive 3 се базира на доказана технология за логическо движение, която обединява функциите на управление на програмируем логически контролер (PLC), движението и роботиката в една хардуерна платформа.
    • Със своята централизирана система PacDrive 3 е идеалното решение за управление на широка гама производствени и опаковъчни машини със серво задвижване, както и на оборудване за транспортиране на материали и роботи.
    • Повече от 80,000 машини по целия свят се управляват от PacDrive 3.
   • Предимства

    • Благодарение на възможността за разширяване, системите за автоматизация, базирани на PacDrive 3, могат да бъдат адаптирани към променящи се конфигурации с 0 до 99 серво оси.
    • PacDrive 3 е разработено специално за опаковъчни машини. Винаги, когато е възможно, при инструментите и в библиотеките се използват най-често срещаните термини, свързани с опаковъчните машини.
    • Съществуват софтуерни библиотеки, касаещи специфични за опаковъчните машини въпроси (например: библиотеки за съответствие с PackML и Weihenstephan, както и библиотечни функции, съвместими с FDA и PLCopen).