Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Опаковъчни машини с до 8 синхронизирани серво оси (CANmotion)

   Default Alternative Text

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални.

   Новата технология за управление на движението повишава сложността на програмирането. Ето защо е необходимо добро решение, изискващо намаляване на първоначалните разходи. Друго предимство е свързано с използването на инструменти и периферни устройства за PLC програмиране.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на съоръжението.

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    Системата “Синхронизирани оси/CANmotion + CANopen/Контролер за движение LMC058” представлява базирано на Modicon решение за управление. Тя може да се адаптира към различни решения за автоматизация с 2 до 8 синхронизирани оси, което дава възможност за работа с машини за пакетиране, термосвиване и етикетиране. Софтуера SoMachine е в основата на конструирането. Могат да се използват и периферните устройства CANopen на програмируемите логически контролери Modicon.
   • Конкурентно предложение

    • Базираната на Modicon LMC058 структура се откроява сред другите цялостни решения за управление на движението, благодарение на интуитивното програмиране с SoMachine, предварително конфигурираните проектни шаблони за програмируеми логически контролери и интерфейса човек-машина, библиотеката за програмиране, въвеждането в експлоатация и диагностиката на опаковъчни машини.
    • С лесния за инсталиране CANmotion, това е оптималното решение за управление по синхронизирани оси, позициониране и функции за автоматизация с PLC.
   • Предимства

    • Решение, което минимизира усилията на всеки етап от процеса на разработване, от проектирането, през конструирането, монтажа, до съставянето на документацията.
    • Пълна оперативна съвместимост и надеждност от най-добрите в своя клас продукти на Schneider Electric.