Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Опаковъчни машини с до 99 серво оси и роботи

   Default Alternative Text

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални

   Когато машините използват 30, 60 или почти 100 синхронизирани серво оси, автоматизацията трябва да бъде перфектна, за да могат да се интегрират допълнителни роботи. Системите за управление трябва да осигурят достатъчна резервна мощност и управляема концепция за програмиране. Plug-and-play технология и изчерпателна диагностична информация трябва да бъдат в подкрепа на етапите на въвеждане в експлоатация и техническо обслужване.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на машината

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    Архитектурата "синхронизирани оси/Sercos/контролер на движение LMC600” опростява оптималното решение: един контролер PacDrive, синхронизиращ до 99 серво оси. Алтернативно, той може да управлява смесени конфигурации от серво оси и няколко робота. Многоосна серво система със задвижвания в шкафове и интегрирани серво модули, интегрирано решение за осигуряване на безопасността и ефективна концепция за програмиране и управление са главните стълбове при проектирането на високоефективни опаковъчни машини.

   • Конкурентно предложение

    • PacDrive 3 се базира на доказана технология, която обединява функциите на управление на програмируем логически контролер (PLC), движението и роботиката в една платформа.
    • Със своята централизирана системна архитектура PacDrive 3 е идеалното решение за управление на производствени и опаковъчни машини със серво задвижване, както и на оборудване за транспортиране на материали и роботи.
    • Повече от 80,000 машини по целия свят се управляват от PacDrive 3.
   • Диференциация

    • Архитектурите за автоматизация PacDrive 3 могат да бъдат адаптирани към конфигурации с 0 до 99 серво оси или с различен брой роботи.
    • Налична е робототехническа библиотека за интеграция на всички най-често използвани кинематични характеристики, различни интерполации, готови функции за проследяване на ленти, ограничаване на ускорението или интеграция на визуализацията.