Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Роботизирани модули с 4-осни роботи

   Default Alternative Text

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални

   Роботите-манипулатори са най-предпочитаната опция за автоматизация на опаковъчни процеси с хаотични продуктови потоци. Самостоятелните роботизирани модули, които са съставени от роботи заедно с техните конвейерни ленти, се превръщат в популярна алтернатива на интеграцията на роботи в машини. Необходимостта от по-лесна линейна интеграция, гъвкавост и многократно използване изисква наличието на интелигентна и интегрирана архитектура за автоматизация без фирмен хардуер за управление на робота.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на машината

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    "Синхронизирани оси/Sercos/Контролер на движение LMC106” е примерна архитектура за икономично управление на самостоятелни роботи. Модулът се състои от делта или портален робот и два конвейера за подаване и отвеждане. Решението за задвижване на робота е напълно интегрирано в автоматичното решение на модула. В допълнение към контролера PacDrive, не е необходим никакъв друг управляващ хардуер. Могат да се използват стандартни инструменти за програмиране и управление и серво задвижвания Lexium.
   • Основни ползи

    • PacDrive 3 се базира на доказана технология за логическо движение, която обединява функциите на управление на програмируем логически контролер (PLC), движението и роботиката в една хардуерна платформа.
    • Със своята централизирана системна архитектура PacDrive 3 е идеалното решение за управление на производствени и опаковъчни машини със серво задвижване, както и на оборудване за транспортиране на материали и роботи.
    • Повече от 80,000 машини по целия свят се управляват от PacDrive 3.
   • Диференциация

    • Архитектурите за автоматизация, базирани на PacDrive 3, могат да бъдат гъвкаво адаптирани към конфигурации с 0 до 99 серво оси.
    • Налична е пълна робототехническа библиотека, поддържаща портални роботи/декартови роботи, делта роботи, шарнирни роботи, SCARA роботи и нестандартни роботи. Различни интерполации и готови функции за проследяване на ленти, ограничаване на ускорението или интеграция на визуализацията опростяват програмирането.