Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Tall stacks of inventory in an industrial warehouse, sustainability, machine control, industrial automation.

   Разширено автоматизирано управление за складове, за до две колички или кръгови конвейера

   Tall forklift in large warehouse, industrial automation, machine control, energy efficiency.

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални.

   Високоефективното управление на автоматизирани транспортно-складови системи е изправено пред редица предизвикателства: броят на задвижванията на система непрекъснато се увеличава. Както и сложността, разходите за монтаж и окабеляване и изискванията към пространството за поставяне на шкафа. Технологията за автоматизация трябва да даде отговори с гъвкави серво решения, концепции за автоматизация без шкафове и максимална поддръжка на модулността на машините - механиката, електрониката и софтуера.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на съоръженията.

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    Архитектурата на AS/RS управление "синхронизирани оси / Sercos/ серво контролер LMC216" може да служи за пример при автоматизацията на широк набор от стандартни серво задвижвани машини в среден диапазон: Едноосни, многоосни и интегрирани серво задвижвания могат да функционират в различни конфигурации. Задвижване, вход-изход и съхранена шинна комуникация за автоматизация Sercos - за минимизиране на окабеляването. Стандартните функции на приложението са налични под формата на готов софтуер, което осигурява максимална гъвкавост при проектирането на машини.
   • Конкурентно предложение

    PacDrive 3 се базира на доказана технология за логическо движение, която обединява функциите на управление на програмируем логически контролер (PLC), движението и роботиката в една хардуерна платформа. Sercos комуникацията дава възможност за внедряване на входно-изходна комуникация и безопасна комуникация при използване на един комуникационен протокол, базиран на Ethernet. Със своята централизирана системна архитектура PacDrive 3 е идеалното решение за управление на широка гама производствени машини и оборудване за транспортиране на материали със серво задвижване, както и на роботи, при използване на напълно интегрирани, съвместими с IEC 61131-3 програмни структури. В момента повече от 80,000 машини по целия свят се управляват от PacDrive 3.
   • Диференциация

    Архитектурите за автоматизация, базирани на PacDrive 3, могат да бъдат гъвкаво адаптирани към различни конфигурации на серво оси. Типът на контролера се определя от броя на осите или сложността на операциите. Не се изисква промяна на хардуера, тъй като пълната съвместимост на програмите преодолява всички софтуерни ограничения.