Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Стандартни опаковъчни машини с все по-големи потребности

   Default Alternative Text

   Проблемите във Вашия бизнес са уникални.

   Съществуват множество малки и средни приложения, които изискват трудоемки, но рентабилни решения за автоматизация. Освен това, имате нужда от основни функции и интерфейси за съвременните решения за автоматизация, с неограничен достъп до машините през Ethernet и интернет сървър.

   Нашите експерти ще Ви помагат през целия жизнен цикъл на съоръжението.

   Илюстрация, Решения за жизнения цикъл на машините, промишлено производство, управление на машини.
   • Решения

    Архитектурата Compact / Modbus TCP + CANopen / логически контролер M241 е разработена за малки до средни приложения за управление с нарастващи потребности. Това включва управление на скоростта с Altivar 32 и Altivar 71 и координиране на движението със серво задвижванията Lexium 32 за управление на въртящия момент или скоростта, както и в режим позициониране. Основни защитни функции могат да се реализират лесно, благодареине на вградените модули Modicon TM3. Приложението за полева мрежа дава възможност за добавяне на полеви устройства.
   • Конкурентно предложение

    • Архитектурата повишава рентабилността, тъй като осигурява оптимална производителност и най-добрата в своя клас комуникация с Modicon M241.
    • По-бързи и по-добри резултати, благодарение на интуитивното програмиране със SoMachine, предварително конфигурираните PLC и HMI проектни шаблони и приложимите функционални блокове за опаковъчни машини.
   • Диференциация

    • Уникално решение с архитектури за минимизиране на усилията на всеки етап на процеса на разработване на много типове машини.
    • Пълна оперативна съвместимост и високо ниво на надеждност на системата, благодарение на най-добрите в своя клас продукти на Schneider Electric.