Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text
   Позволява съществуването на гъвкав, управляем, надежден и ефективен център за данни.

   Блок за разпределение на захранването монтиран в рак

   Man in data center with tablet, data center management, data center operations.

   Предизвикателства

   Глобалното количеството енергия за единица обем нараства и вашето IT натоварване става все по-динамично. За да поддържате Вашето IT помещение работещо и за да гарантирате непрекъснатостта на бизнеса си, трябва да внедрите бързо и лесно решение за електроразпределение, което Ви предоставя необходимата мощност и достатъчно изходящи изводи.
   • Решения

    От помещението
    Централизирано електроразпределение, което е адаптируемо по отношение на нуждите на център за данни, с какъвто и да е размер, който се захранва от нашите водещи решения за комутационно оборудване и разпределителни табла и се управлява изцяло чрез нашия софтуер StruxureWare.
     
    Към реда
    Модул за шинопровод и модулно електроразпределение, които предоставят захранване за IT ракове, блокове и частни облачни системи, по-конкретно предназначени за ограничаване на размера на Вашето оборудване на място и времето за внедряване. Изцяло управлявани модулни решения, които ограничават непланираното време за престой, адаптират се към изменящите се нужда и оптимизират експлоатационната готовност на Вашия център за данни.
     
    Към рака
    Блоковете за разпределение на захранването (PDUs) монтирани в раковете предоставят надеждно електроразпределение и използване на 0U пространство чрез единичен вход и много изходи и извършват електроразпределение от еднофазни вериги с нисък ампераж до 3-фазни решения с по-висока мощност.
   • Ползи

    Ние сме световен лидер в предоставянето на висококачествени решения, които увеличават експлоатационната готовност и времето за експлоатация на системата при промишлени/производствени приложения, на критичното оборудване по отношение на захранването и на мрежи и центрове за данни за цялостно предприятие. С нашите програми за Общо управление на качеството (TQM) и за електроенергийно обслужване, поддържани от глобална мрежа от сервизни специалисти, ние гарантираме най-високото равнище на качество и обслужване по време на жизнения цикъл на Вашите инсталации.
   • Предимства

    Schneider Electric предоставя на професионалистите в IT сектора необходимите инструменти и предварително енергийно управление за център за данни, подобрена електроенергийна ефективност, отдалечено наблюдение на натоварването, възможност за управление и по-висока степен на контрол и видимост.
   Двама души преглеждат данни на компютърен монитор, за управление на енергията

   Приложения

   Ползи

   • Човек си води записки на ръка от компютъра.
     
    • Базови решения за разпределено захранване в ракове
    • Измервателни устройства за за разпределено захранване в ракове за отдалечен мониторинг на свързаните товари в реално време
    • Комутационни решения за разпределено захранване в ракове, за индивидуален контрол върху изходните контакти
   • Служител на Schneider Electric обяснява документ на друг човек.
     
    • Модулно, мащабируемо и ефективно управление на 3-фазно електроразпределение
    • Подлежащо на конфигурация електроразпределение за центрове за данни съгласно изискванията на потребителя
    • iBusway за центрове за данни за надеждно енергоразпределение, незаемащо място
   • Група млади хора от бизнеса, IT инженери в сървърно помещение решават проблеми, предоставят помощ и поддръжка
     
    • Шкафовете за разпределено захранване са доказано решение за опростяване на критичното електроразпределение.