Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решение SmartStruxure Lite™

   • Прочетете

    • Брошура за SmartStruxure Lite

     Schneider Electric изравни условията с решението SmartStruxure™ Lite. Сега собствениците на малки сгради вече могат да се възползват от решенията за автоматизация на сгради, които се използват в големите сгради от години. Научете как SmartStruxure Lite намалява разходите за енергия и създава една по-добра среда за обитателите и клиентите.

     Прочетете повече
    • StruxureWare Building Expert - спецификация

     StruxureWare™ Building Expert е софтуерен продукт, който поддържа решението SmartStruxure Lite. Той е изцяло програмируем и позволява локално и отдалечено управление на ОВК, осветлението и измервателните уреди в малки до средни сгради.

     Прочетете повече
    • Стратегия за превръщане на управлението на енергията в стаите за гости на хотели във възвръщаема инвестиция Бяла книга

     Енергийната консумация на стаите за гости възлиза на 40 до 80% от общото потребление на енергия в хотелиерската индустрия. Тази статия анализира подходите за управление на енергията в стаи, които водят както до комфорт за гостите, така и до ефективност.

     Прочетете повече
    • Каталог на решението SmartStruxure Lite

     Свалете целия продуктов каталог.

     Прочетете повече
   • Научете

    Управление на малки и средни търговски сгради


    Научете повече

    Конвенционалната мъдрост гласи, че безжичните технологии са ограничени и не могат да се справят с големи пространства, но това вече не е вярно.


    Научете повече

    SmartStruxure Lite - инструмент за онлайн избор на продукт


    Вижте  продуктовото портфолио SmartStruxure Lite или изберете Вашите продукти.

    Научете повече
   • Гледайте

    • Интелигентно управление на енергията за сгради с всякакви размери

     Ние разполагаме с решение за управление на сгради, което ще отговори на Вашите нужди без значение на размера на Вашата сграда.

    • Прилагаме нашите собствени технологии в собствените си инсталации

     Обектът на Schneider Electric в Монреал внедри нашите собствени свръхмодерни решения за управление на сгради, които включват безжични технологии, събиране на дневната светлина, вентилация при поискване и много повече.