Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Factory and manufacturing facility interior, industrial automation, hoisting, machine control.
   Цялостно решение за краново управление, в обхвата от прости електромеханични функции до разширена функционалност

   Стандартни портални кранове

   Работници в промишлено съоръжение, подемни машини, промишлена автоматизация, машинно управление.

   Предизвикателства

   Еволюция, благодарение на честотните регулатори. Модулност и стандартизация на машините. Минимално окабеляване. Техническо обслужване с приоритет и дистанционна поддръжка. Консолидиране на доставчиците за оптимизиране на разходите
   Инженери над турбинна зала, разглеждащи планове, промишлена автоматизация, машинно управление, съставяне на отчети за устойчиво развитие.

   Решения за управление на стандартни портални кранове

   Решения за интелигентна автоматизация за промишлени кранове.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Използването на честотни регулатори предотвратява прегряването на двигателите, като същевременно намалява енергопотреблението.
   • Алтернативен текст по подразбиране Изпитаните, валидирани и документирани архитектури осигуряват отлична функционалност, а проектирането е опростено, благодарение на схемите за опроводяване и спецификациите на материалите.
   • Зелена икона с лаптоп Шаблоните за кранове предлагат готов за изпълнение софтуер, включващ нашата библиотека с подемни функции, съвместими с архитектурите за подемни машини, плюс интерфейс човек-машина.
   • Алтернативен текст по подразбиране Библиотека с огромен брой подемни функции, създадена за кранове и включваща всички изисквания на модерните кранови системи плюс разширени функции, като защита от люлеене.
   • Алтернативен текст по подразбиране Глобална поддръжка на място на практически всички езици. От проектирането до завършване на изграждането, от операциите до подобренията, Schneider Electric е винаги с Вас.
   • Алтернативен текст по подразбиране Безопасност на крановете: Нашите решения за подемни машини са в съответствие с ISO EN 13849-1 и са лесни за сертифициране, осигурявайки защита на хората и стоките.