Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text
   Решения за жизнения цикъл на вашия център за данни до 1 MW

   Малки и средни центрове за данни

   Решения за жизнения цикъл на вашия център за данни до 1 MW

   • Отвъд дигиталната болница

    Mercy Health е съвременна организация в областта на здравеопазването, която си партнира със Schneider Electric за всички нужди свързани с техния център за данни през последните шест години. Работата със Schneider Electric позволи на Mercy да промени своя бизнес модел от болница, поддържана от център за данни към система за център за данни, която поддържа болници.

   • Мнението на нашите клиенти

    Чуйте какво имат да кажат клиентите на Schneider Electric за работата с нас

   • Мащабируем център за данни за Gold Coast (Златния бряг)

    Когато OntheNet взе решение да открие ново съоръжение за център за данни на Gold Coast (Златния бряг) в Австралия, компанията се обърна към Schneider Electric във връзка с нуждите си от цялостно решение за център за данни.

   • Какво е FlexPod Express?

    Дженифъл Кох от NetApp говори за инфраструктурата, с която ние допринасяме за продукта FlexPod Express и по какъв начин тя добавя стойност към дейността на бизнес клиентите с подобрена ефективност, управление и сигурност.

    Техник на Schneider Electric обсъжда управлението на електрозахранването на център за данни

    Предизвикателства

    Независимо дали изграждате нов център за данни, добавяте или отстранявате оборудване, консолидирате или виртуализирате вашата среда, съществува постоянно нужда от изпълнение на очакванията по отношение на бюджет и график, като същевременно да се повишава ефективността и да се редуцират капиталовите разходи.
    Редица от сървърни табла

    Малки и средни центрове за данни

    Решения за жизнения цикъл на вашия център за данни до 1 MW

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Икона за центрове за данни и мрежи Обслужване на едно гише за всички ваши нужди Ние предлагаме изцяло интегрирано електрозахранване, охлаждане, ракове, компоненти за сигурност и управление, както и услуги за цялостно решение за малки и средни центрове за данни.
    • Алтернативен текст по подразбиране Решения за пълния жизнен цикъл Нашата пълна гама от решения за център за данни включва всичко, от което имате нужда за планирането, проектирането, изграждането, дистанционното управление, поддръжка и ъпгрейд на вашия малък или среден център за данни.

    Факти

    • Алтернативен текст по подразбиране Нашите мащабируеми решения InfraStruxture са бързи и лесни за въвеждане в експлоатация, като предлагат високи работни характеристики.
    • Алтернативен текст по подразбиране Можете да разгледате обширна библиотека от референтни проекти за предварително сглобени модулни системи за центрове за данни.
    • Алтернативен текст по подразбиране FlexPod Express позволява прогнозно ограничение на разходите с 50% по отношение на общите разходи за собственост за период от 2 години, в сравнение със специализирани решения.
    • Алтернативен текст по подразбиране Можете да получите по-добра видимост по отношение на своя малък или среден център за данни с нашия софтуерен пакет StruxureWare за центрове за данни.
    • Алтернативен текст по подразбиране Използвайте професионални услуги от едно място, които ви помагат да избегнете грешките и да съкратите времето за Вашия проект.
    • Алтернативен текст по подразбиране Почти 90% от всички данни по цял свят са генерирани едва през последните две години.