Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • A man squatting in front of a server console with his laptop.
   Решения за физическа инфраструктура, които са изцяло интегрирани, бързи за въвеждане в експлоатация и лесни за управление.

   Сървърни помещения

  • InfraStruxure за малки информационно-технологични предприятия

   Ключът към експлоатация на мрежата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. InfraStruxure за малък IT бизнес позволява на IT професионалистите да въвеждат в експлоатация своите сървъри и мрежови помещения по лесен, адаптируем и управляем начин.

  • Разрешаване на големи предизвикателства за малки IT обекти

   Дейв Джонсън представя нашето предложение за мрежа, необходима за малък бизнес, InfraStruxure за малки IT пространства. Научете как е създадено решението и по какъв начин то помага на нашите клиенти да се справят с предизвикателствата във физическата им IT инфраструктура.

  • Мнението на нашите клиенти

   Чуйте какво имат да кажат клиентите на Schneider Electric за работата с нас.

  • IT проверка на практика

   Проблеми с електрозахранването ежегодно костват на компаниите в САЩ милиарди долари. Защитете цялото важно за вас IT оборудване и Вашата мрежа от смущения в електрозахранването.

   Двама души гледат в екрана на лаптоп в център за данни

   Предизвикателства

   Бързият растеж, възприемането на частната облачна система и промени в IT хардуера превръщат сървърното помещение в динамична и непредсказуема среда. IT мениджърите имат нужда да предоставят по-големи възможности и ефективност, отколкото преди, като същевременно изпълняват корпоративните изисквания за намаляване на капиталовложенията, експлоатационните разходи и разходите за поддръжка.

   Защо да работите със Schneider Electric

   • Икона за време Лесна, адаптивна, управляема архитектура InfraStruxure за малки IT обекти е специализирана архитектура за сървърни помещения и мрежови шкафове.
   • Алтернативен текст по подразбиране Лесна за въвеждане в експлоатация IT физическа инфраструктура Физическата инфраструктура на Schneider Electric за малка IT среди е лесна за конфигуриране, поръчка и инсталация.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Нашата библиотека с безплатни бели книги Ви помага да разгледате типичните IT приложения.
   • Алтернативен текст по подразбиране Уеб-базирани продукти и инструменти за избор на решение Ви помагат при планирането и проектирането.
   • Алтернативен текст по подразбиране Нашите стандартизирани решения помагат за преодоляването на съвремените предизвикателства и подготовка за бъдещия растеж.
   • Алтернативен текст по подразбиране Нашите plug-and-play компоненти се съчетават лесно и позволяват бързо въвеждане в експлоатация и инсталация.