Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text
   Големи центрове за данни

   Големи центрове за данни

   Решения за жизнения цикъл на вашия център за данни с капацитет по-голям от 1 MW

   • Центрове за данни на T5

    В този видеоклип, който представлява референция от клиент, Президента и Изпълнителния директор на центровете за данни на T5, обсъждат структурата на техния център за данни и защо те са избрали Schneider Electric като свой партньор в областта на инфраструктурата.

   • Хубави решения на хладно място

    Schneider Electric е инсталирала първата EcoBreeze система в Америка! Вижте как новото водещо колокационно съоръжение от Cogeco Data Services в Бари, Онтарио, използва нашето оборудване, за да охлажда своето оборудване.

   • Охлаждане и ефективна колокация

    Апаратурата на колокационния център за данни на DataBank се държи на хладно и става по-ефективна с решенията за центрове за данни на Schneider Electric.

   • Отвъд дигиталната болница

    Mercy Health е съвременна организация в областта на здравеопазването, която си партнира с нас за всички нужди свързани с техния център за данни през последните шест години. Работата с Schneider Electric позволи на Mercy да промени своя бизнес модел от болница, поддържана от център за данни към система за център за данни, която поддържа болници.

    Тесен коридор в IT помещение.

    Предизвикателства

    Имате нужда от център за данни, който е в крак с експлозивното темпо на бизнеса днес, базиран на облачни услуги и големи данни. Той трябва да бъде надежден, ефективен и с възможност за надграждане, като същевременно сигурно съхранява вашите данни. Трябва да наблюдавате и да контролирате цялата си физическа инфраструктура посредством автоматизирано и интегрирано управление на център за данни, което да доведе до по-висока ефективност на бизнеса.
    Продуктова снимка на човек пред IT сървърно помещение.

    Големи центрове за данни

    Защо да работите с нас?

    • Икона за центрове за данни и мрежи Решения за пълно обслужване на центрове за данни Schneider Electric е водещ доставчик на решения за пълно обслужване на центрове за данни от рак към ред/редове от ракове, от ред/редове от ракове към помещение, от помещение към сграда.
    • Алтернативен текст по подразбиране Големи центрове за данни Нашият опростен и разширен подход подобрява разходите, скоростта, експлоатационните характеристики, достъпността, мащабируемостта и ефективността.