Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Хиперконвергирани IT решения

   за VDI и ROBO

   • Хиперконвергирана IT инфраструктура Решения за големи центрове за данни, инфраструктура за виртуален десктоп и отдалечен клонов офис

    Ние си партнираме с всички водещи доставчици и сме изцяло съвместими с техните предложения за модулни системи за физическа инфраструктура.

    мъж и жена разговарят относно енергийно управление в център за данни
   • StruxureWare за центрове за данни

    Този софтуерен пакет предоставя подобрена видимост за бързо и информирано вземане на решения за оптимизиране на експлоатационните характеристики на вашия бизнес и за съхраняване ресурсите на предприятието.

   • PowerChute: Виртуална защита на IT електрозахранване

    Научете как PowerChute може да опрости защитата на вашата виртуална IT инфраструктура с гъвкава миграция на виртуалната машина и приоритизиране на опциите по време на прекъсвания на захранването.

    Хиперконвергирани референтни архитектури

    Валидирани решения за електроенергийно управление, които се състоят от ракове, модули за електроразпределение (PDU), системи за непрекъсваемо електрозахранване (UPS) и системи за сигурност.  Софтуерни плъгини и APIs за опростяване на интеграцията
    • InfraStruxure Цялостни решения за физическа инфраструктура на мрежови шкафове, сървърни помещения и центрове за данни, които са бързи и лесни за конфигуриране, за въвеждане в експлоатация и работа.
    • PowerChute Network Shutdown Защитете Вашата физическа и виртуална IT среда от заплахи за IT надежността.
    • Smart-UPS Милиони IT професионалисти по цял свят ни имат доверие за защитаване на оборудването и критичните данни от скъпо-струващи прекъсвания, чрез предоставяне на надежност и изпитано и ефективно захранване на мрежово равнище.
    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    Вашият офис работи отдалечено, с едно IT устройство, което трябва да остане онлайн. Имате нужда да виждате събитията, които нарушават работния процес, за да можете превантивно да премествате Вашите приложения, данни и потребители в друг хипер конвергиран възел. Имате нужда от способността да мащабирате Вашия софтуерно дефиниран център за данни в 2U конвергирани възели. Имате нужда от видимост по отношение на Вашето захранване и охлаждане, които да поддържат най-висока степен на надежност и ефективност.

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Икона за време Решения за управление на захранването Ракове, модули за енергоразпределение (PDU), системи за непрекъсваемо електрозахранване (UPS) и сигурност. Софтуерни плъгини и приложени програмни интерфейси (APIs) за по-лесна експлоатация и интеграция.
    • Алтернативен текст по подразбиране StruxureWare за центрове за данни Дава възможност за повишено равнище на комуникация между платформите за управление на IT услуги (ITSM) и управление на инфраструктурата на център за данни (DCIM) за много по-съгласувано управление на активи.