Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   InfraStruxure за конвергирана IT инфраструктура

   • Конвергирана IT инфраструктура Най-широкото портфолио от услуги, интегрирана физическа инфраструктура, софтуерни плъгини за конвергирана IT

    Партнираме си със Cisco , NetApp, HP и EMC, за да предоставим най-добрата защита за електрозахранване, която е напълно интегрирана с предложенията за конвергирана инфраструктура.  

    Default Alternative Text

    Разгледайте InfraStruxure

    Цялостни решения за физическа инфраструктура за мрежови шкафове, сървърни помещения и центрове за данни.
    Открийте как
    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    Имате нужда от бърза и лесна интеграция на Вашата физическа инфраструктура във виртуализираната Ви среда. Оценете Вашата съществуваща физическа инфраструктура и обектите за преконфигуриране и разработете план за миграция за въвеждане в експлоатация на конвергирана IT инфраструктура.

    Партньорство с най-добрите

    Ние работим с най-добрите производители на оригинално оборудване (OEMs) в конвергирана инфраструктура, като например HP, Cisco, NetApp и EMC, за да предоставим напълно интегрирана и цялостна електроенергийна защита.
    • Всички наши Партньори Нашите технологични партньорства с глобални лидери в областта на софтуера и хардуера водят до бързи за прилагане решения, които са тествани за оперативна съвместимост в различни IT среди.
    • Партньор за Cisco решения Schneider Electric си сътрудничи със Cisco по решения, които позволяват прилагането на усъвършенствани технологии за центрове за данни.
    • Партньор на HP Заедно ние предлагаме на бизнеса нов подход към инфраструктурата, който помага да се поддържа скорост съответстваща на нуждите на дигитално ръководеното предприятие.

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Икона за време Нашите решения StruxureWare оптимизира комуникацията между платформите за управление на IT услуги (ITSM) и управление на инфраструктурата на център за данни (DCIM). Това позволява по-съгласувано управление на активи, информация относно енергозахранване и охлаждане и автоматизация чрез VMware.
    • Алтернативен текст по подразбиране Нашите партньорства Ние имаме най-силните взаимоотношения с производителите на оригинално оборудване (OEMs) за конвергирана инфраструктура и най-големия брой партньори по канали за снабдяване.