Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за отдалечена автоматизация

   Надеждни и устойчиви решения, с които да постигнете оптималните възможности за вашите отдалечени активи

   • Anglian Water: Управление на водния цикъл

    Вижте по какъв начин решение PlantStruxure™ на Schneider Electric помага на Anglian Water да максимизира експлоатационната готовност и ефективността на техните дейности по водоснабдяване.

    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    Трябва да увеличите максимално полевата производителност, като в същото време подобрите безопасността на работното място и намалите общите разходи. Трансферът на данни от отдалечени устройства трябва да бъде сигурен и надежден. Също така е необходимо да опростите вземането на решения и да осигурите възможност за лесно внедряване и конфигурация с мащабируема и гъвкава архитектура.
    Служител разглежда доклади за устойчиво развитие, анализ на големи данни на множество компютърни екрани

    Решения за отдалечен мониторинг

    Всички Ваши локални и отдалечени активи заедно в една и съща архитектура

    Защо да работите с нас

    • Алтернативен текст по подразбиране Телеметрични и отдалечени архитектури PlantStruxure Помагаме Ви ефективно да управлявате отдалечените си системи по време на техния жизнен цикъл и да осигурите оптимална възвръщаемост на инвестицията. Трансформираме полевите данни в информация, която е важна и инструментална за подобряване на Вашия бизнес.
    • Икона графика нагоре По-големи възможности за по-добри резултати Умно, ефективно, надеждно и устойчиво управление на Вашата отдалечена критична инфраструктура, с пълни, интегрирани, "от терен до предприятие" оферти: контрол на разходите за притежание, сигурни и надеждни SCADA системи, по-голяма ефективност, безопасност и регулаторно съответствие.

    Факти

    • Алтернативен текст по подразбиране Регулирайте потреблението си на енергия, за да минимизирате производствените разходи и въздействието върху околната среда.
    • Алтернативен текст по подразбиране Подобрете производството, управлението на енергията и ефективността на резервоарите посредством данни в реално време.
    • Алтернативен текст по подразбиране Насърчете производството и увеличете рентабилността с Realift контролер за щангови помпи
    • Алтернативен текст по подразбиране Постигнете надеждно и ефективно измерване на дебита за газови и течни приложения с Realflo 6.91.
    • Алтернативен текст по подразбиране Увеличете максимално производителността при опазване на ресурсите със SCADA Expert Clear SCADA.
    • Алтернативен текст по подразбиране Управлявайте критичните инфраструктурни системи чрез нашите интегрирани, устойчиви и надеждни телеметрични и отдалечени SCADA решения.