Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Engineer involved in facility management

   Дискретни решения за автоматизация

   Възползвайте се от първокласни продукти за оптимизиране на Вашите дискретни приложения.

   • Modicon: световно известни програмируеми логически контролери от 1968 г.

    Открийте или преоткрийте богатата история на Modicon и вижте защо новият Modicon M580 стартира нова ера в управлението на индустриалната автоматизация.

   • Modicon M580: първия в света ePAC

    Вижте защо Джим е избрал Modicon M580, първият в света ePAC, с централно вграден Ethernet. Вие също можете да впечатлите колегите си!

   • Altivar Process: спестете енергия с честотни регулатори

    Altivar Process: първият  честотен регулатор с вградени системи за индустриални приложения.

   • Подсигурете бъдещето на Вашия завод с един софтуер

    Изправени ли сте пред непланирани престои, увеличени разходи за поддръжка, липса на резервни части, недостиг на обучен персонал, увеличаващи се оперативни разходи, проблеми с производителността и ограничения на гъвкавостта? Ако е така, гледайте видеото и вижте как можете да инвестирате в дългосрочно решение.

    Индустриални работници работят върху оборудване, управление на водите, индустриално производство.

    Предизвикателства

    Индустриалният пейзаж се променя. Тенденции като глобализацията, дигиталната революция и екологична осведоменост принуждават производителите да балансират приоритетите си, като в същото време стимулират повишена производителност, опростеност, сигурност и бърза реакция. За справяне с тези постоянно растящи изисквания, се нуждаете от стратегически партньор, който може да осигури задълбочен опит и познания по време на целия жизнен цикъл на Вашите инсталации.

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Алтернативен текст по подразбиране Ние сме водещи в света на автоматизацията с първокласни оферти Гъвкавостта на нашите архитектури позволява комбинирането на точно това, от което се нуждаете за наистина персонализирано решение, отговарящи на изискванията на дискретните индустрии. Модулният, мащабируем хардуер поддържа пълен набор от входни/изходни модули, заедно със специализирани комуникации и отдалечени периферии за свързване със сложни устройства и контролно-измервателни уреди.
    • Икона графика нагоре Умни свързани продукти за подготовка на Вашето бъдеще Modicon M580 е първият в света Ethernet програмируем контролер (ePAC), с вграден Ethernet, който Ви дава възможност да проектирате архитектура за автоматизация без ограничения. Altivar Process е първият честотен регулатор с вградени системи за индустриални приложения. Magelis GTU е високопроизводителен операторски терминал (HMI) с навигация за смартфони.
    Алтернативен текст по подразбиране

    Нашите решения за дискретна автоматизация

    Отворени и гъвкави архитектури за по-голяма ефективност

    Факти

    • Синя икона за мобилно устройство Диагностицирайте инсталацията си в реално време от таблета или смартфона
    • Синя икона с часовник С Modicon M580, спестете 25% от времето за разработка с нулева загуба на продукция при промяна на Вашето приложение
    • Алтернативен текст по подразбиране Благодарение на вградените конвертори на Unity Pro, можете да конвертирате старите приложения на Вашия завод с минимални усилия
    • син ресурс оптимизация Ethernet мрежите могат да обработват големи количества данни в бърз и постоянен поток, непрекъснато, за по-ефективни и без затруднения инфраструктури.
    • Синя икона със сочеща нагоре графика С регулаторите Altivar Process, увеличете оперативната си ефективност с до +25%
    • Синя икона за непрекъснатост Подобрена работна готовност на всяко ниво от Вашата архитектура за експлоатация 24/7