Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Workers at coal storage facility, mining industry.

   Партньорско сътрудничество за системни интегратори

   С партньорската програма на Schneider Electric за системни интегратори ние работим само с най-добрите.

   • Успехът на партньор на SI Alliance в Индия

    Партньорът на SI Alliance, Net Cascade Automation Pvt. Ltd., демонстрира иновация за завършването на основно подобрение на вход/изход (I/O) за индийска топлоелектрическа централа.

    Прочетете повече
    Energy plant in Japan, oil and gas, power management.
   • Успехът на партньор на SI Alliance в Нова Зеландия

    Партньорът на SI Alliance Tamaki успешно създава и реализира решение за сградна автоматизация.

    Прочетете повече
    Data Centers
   • Успехът на партньор на SI Alliance в Обединеното кралство

    Партньорът на SI Alliance Cougar Automation си сътрудничи със Schneider Electric за осигуряване на второто най-голямо летище на Обединеното кралство с подобрения, за да могат самолетите да спазват графика си.

    Прочетете повече
    Fuel storage tanks at an airport, oil and gas, transportation.
   • Партньорите от SI Alliance споделят успеха си

    Като част от нашата програма за сътрудничество, нашите партньори от SI Alliance споделят успеха си и говорят за това как програмата подпомага техния бизнес.

    Индустриални работници работят върху оборудване, управление на водите, индустриално производство.

    Предизвикателства

    Независимо дали търсите иновативна система за автоматизация, искате да подобрите ефективността на вашия процес или имате нужда от ефективна система за поддръжка за Вашата архитектура за автоматизация, системните интегратори, които са Alliance партньори на Schneider Electric притежават експертизата от която имате нужда за да постигнете целите си.

    Защо да работите с Schneider Electric?

    • Икона на партньор Силата на партньорството Стратегическа комбинация от експертни партньори от SI Alliance и доказаните архитектури за решения на Schneider Electric, хардуер и софтуер, ще ви помогнат да максимизирате работата на своето съоръжение и да разширите своя бизнес.
    • Икона за ръкостискане Справяне с предизвикателствата, пред които сте изправени. Когато изберете един от нашите партньори от SI Alliance, можете да бъдете уверени, че ще получите местна подкрепа и че вашия проект ще бъде изпълнен с по-малко риск и с по-високо качество.

    Факти

    • Синя икона за непрекъснатост SI Alliance Partners са Вашият най-добър ресурс за изпълнение и поддръжка на автоматизацинните системи на Schneider Electric.
    • Синя икона на земята Повече от 1 000 партньори в 64 държави Ви предоставят местна експертиза и глобална поддръжка на продукти и услуги, които са печелили награди.
    • Синя икона, символизираща образование Инженерите на SI Alliance имат задълбочени продуктови познания, което е доказано чрез строги програми за сертификация на инженери.
    • Синя икона EcoXpert Можете да бъдете уверени във всеобхватната експертиза по отношение на приложенията и богатия опит при изпълнението от страна на нашите партньори от SI Alliance.
    Работници във въглищни складове, минна индустрия

    Намерете Alliance партньор, който е системен интегратор

    С повече от 1 000 партньори в 50 държави, в близост до Вас винаги има партньор на Schneider Electric Alliance. Нашите партньори от SI Alliance допринасят с локални знания, достъп до най-съвременната технология и обучение и доказан опит с изпълнение на проекти за да гарантират, че Вашите проекти ще бъдат предоставени в срок и в границите на бюджета.