Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Технологични партньори за съвместна автоматизация

   Работете с нашите специализирани технологични партньори за изграждане на Вашето цялостно решение.

   • Mackmyra: дестилация

    Mackmyra се довери Schneider Electric за изграждане на решение за новия си обект за дестилиране, с фокус върху ефективност, чувствителност на околната среда и безопасност.

    Прочетете историята на успеха
   • Внедряване на собствени протоколи за комуникация в системите за автоматизация на минните компании

    Изпълнението на тази идея беше показано чрез проект, който Schneider Electric реализира за Gold Strategic Partner Hilscher. Schneider Electric е признат лидер в осигуряването на технически решения за МММ (мини, минерали, металургия) сегмента. В този случай клиентът ни прие нашата сервизна оферта за обслужване на завода си за литиев карбонат в Аржентина.

    Read more
    Default Alternative Text
   • Технологичен партньор на CAPP - Niobara

    Schneider Electric и партньорът на CAPP Niobara представят иновативен проект за разширяване на система за управление на процеси, който удовлетворява изискванията на клиентите чрез осигуряване на очаквани съкращения на разходи и икономии на време.

    Прочетете повече
    Default Alternative Text
   • Технологичен партньор на CAPP, Prosoft

    Заедно с технологичния партньор на CAPP Prosoft, Schneider Electric представя проект на решение за подновяване на автоматизацията, което намалява времето и разходите за инсталация, увеличава надеждността и безопасността на системата.

    Прочетете повече
    Default Alternative Text
    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    За да изпълним комплексните бизнес и системни изисквания с просто и ефективно решение, ние култивираме екосистема, която включва Технологични партньори за съвместна автоматизация (CAPP). След строги изпитвания и валидация, ние препоръчваме продуктови оферти на CAPP за да гарантираме, че сме отговорни и гъвкави с нашите решения.
    • Алтернативен текст по подразбиране Клиент ли сте? Клиентите и партньорите за решения на Schneider Electric могат да получат допълнителни продукти и технологии от водещи компании.
    • Алтернативен текст по подразбиране Вие технологичен партньор ли сте? Ако Вашата компания разработва допълнителни решения и продукти за изпълнение на нашите решения, тази програма е подходяща за Вас.