• Default Alternative Text

  Решения за автоматизация на опаковъчния процес

  Ефективна автоматизация на опаковъчни машини от всякакъв тип и на всякакво ниво на сложност

  • Автоматизиране на опаковъчните машини с Schneider Electric

   Schneider Electric, световният лидер в областта на автоматизацията на опаковъчни машини, използва своето решение MachineStruxure, за да демонстрира пълния си набор от предложения за ефективна и ефикасна автоматизация на опаковъчни машини на всякакво ниво на сложност.

  • Вашият партньор номер едно за автоматизация на опаковъчния процес

   Повече от 100.000 опаковъчни машини по целия свят са автоматизирани с продуктите и решенията на Schneider Electric!

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Бързо променящите се тенденции принуждават промишления сектор на потребителските стоки да намали времето от проектирането на продукта до доставката на мястото на продажба. Ето защо производителите на опаковъчни машини трябва да съкратят времето до пускане на пазара, като същевременно осигурят по-лесна интеграция. Производителите на опаковъчни машини имат нужда от технологии и партньори, за да разработват и създават усъвършенствани машини - дори при такива условия.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Нашите решения за автоматизация на опаковъчния процес

   Защо да работите с Schneider Electric?

   • Алтернативен текст по подразбиране Опаковки С MachineStruxure Schneider Electric разработи пакет, включващ технология и широк спектър от услуги за решаване на критични проблеми, пред които са изправени производителите на опаковъчни машини и промишления отрасъл на потребителските стоки.
   • Икона графика нагоре MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.