Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за управление на помпи

   Schneider Electric е Вашият партньор за интелигентни енергийно-ефективни помпени приложения

   • Лесни решения за управление на помпи

    Открийте решението за автоматизация на помпени системи MachineStruxure. То предлага изчерпателна библиотека от предварително програмирани функционални блокове, които дават възможност за създаване на програми.

    Бизнесмен с фотоапарат в ръка, за да направи снимка, на бял фон - 64567 :  shutterstock, машинно управление, управление на енергията, минна индустрия

    Предизвикателства

    За да повишите степента на удовлетвореност на клиентите, трябва да доставяте машини, които са безопасни, енергийно-ефективни и надеждни, с по-ниска себестойност и по-кратък срок на доставка. Сега повече отвсякога Вашето решение за управление е ключов фактор което може да Ви отличи пред конкуренцията.
    тръби в съоръжение, управление на водата, нефт и газ, обработка на минерали

    Решения за управление на помпи

    Защо да работите с Schneider Electric?

    • Икона на водна помпа Помпени системи Решенията за автоматизация MachineStruxure™ Ви помагат да проектирате напълно оптимизирани решения за помпени системи, които са рентабилни, с висока енергийна ефективност и осигуряват отлични експлоатационни характеристики през целия експлоатационен срок на машината.
    • Икона графика нагоре MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure™ съдейства за създаването на по-интелигентни машини, за да направи Вашия бизнес по-рентабилен и устойчив.