Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Workers managing the conveyor belt in a packaging facility, industrial automation, machine control, original equipment manufacturer.

   Управление на процеса на транспортиране на материали

   Направете системите за транспортиране на материали и Вашия бизнес по-интелигентни!

   • Оптимизирайте Вашия процес

    Вижте как да оптимизирате Вашите процеси за транспортиране на материали с нашата пълна гама компоненти с интегрирана безопасност. Научете как да използвате множеството налични опции, за да намалите енергопотреблението, и как да ускорите операциите.

   • Автоматизиран склад за по-висока енергийна ефективност

    Syleps, производител в хранителната промишленост и логистиката, се обърна към Schneider Electric за помощ с цел повишаване на енергийната ефективност и усилване на конкурентното предимство.

    Виличен кар с голяма височина в голям склад, промишлена автоматизация, управление на машини, енергийна ефективност.

    Предизвикателства

    Независимо от Вашия фокус - системи за съхранение или транспорт, манипулация и сортиране или цялосни автоматизирани складове - за да повишите рентабилността, трябва да прилагате по-безопасни, съгласувани, гъвкави и ефективни машини с по-ниска себестойност и по-кратко време на доставка.
    Модерна производствена линия във фабрика за хранителни продукти, храни и напитки, управление на машини, промишлена автоматизация.

    Решения за системи за транспортиране на материали

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Алтернативен текст по подразбиране Транспортиране на материали Ние предоставяме решения за автоматизация, които Ви позволяват по-бързо да създавате по-съгласувани, ефективни, гъвкави и безопасни системи за транспортиране на материали.
    • Икона графика нагоре MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.