• Default Alternative Text

  Решения за безопасност на машините

  Изграждане на безопасни, законосъобразни и ефективни машини

  • Библиотеките Preventa SISTEMA и VDMA на Schneider Electric

   Свалете последните библиотеки за безопасност на Schneider Electric за приложение в SISTEMA и други инструменти!

   Свалете сега
   Default Alternative Text
  • Preventa - цялостни решения за защитни вериги на машините

   Открийте доставчика на цялостни защитни вериги, базирани на технологията Preventa В подкрепа на достигането на подходящо ниво на безопасност на Вашата машина!

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Машиностроителите се стремят към повишаване на нивото на безопасност на машините, без да компрометират производствените цели в динамични промишлени среди. Безопасността има пряко въздействие върху производителността на потребителя и репутацията на компанията. Но създаването на подходящото ниво на безопасност на Вашата машина може да се окаже трудна задача, поради валидната нормативна уредба, голямото портфолио от предложения и необходимостта от подходящи познания относно приложенията за безопасност.
   Алтернативен текст по подразбиране

   Нашите решения за безопасност на машините

   Покриване на всички защитни функции и възможности за разширяване, от които Вашата машина има нужда

   Защо да работите с Schneider Electric?

   • Алтернативен текст по подразбиране Доставчик на цялостни решения Защитните вериги на Schneider Electric покриват всички защитни функции и възможности за разширяване, от които се нуждаете, за да повишите ефективността и рентабилността. Preventa предлага широка гама защитни продукти, отговарящи на международните стандарти, за осигуряване на цялостна защита на персонала и оборудването.
   • Икона графика нагоре MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.