Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Системни решения TVDA

   Съкратете времето на проектиране с готови, изпитани, валидирани и документирани архитектури!

   • Направете вашите машини още по-интелигентни. С лекота. MachineStruxure

    Нашите готови архитектури (TVDA) Ви помагат да съкратите времето до излизане на пазара.

    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    Търсите иновативни начини за проектиране и създаване на по-ефективно и рентабилно оборудване, в по-кратки срокове. Вашите системи трябва да бъдат надеждни, мащабируеми и способни да осигуряват икономични решения за Вашите машини. Имате нужда от система за автоматизация, която се инсталира лесно и функционира ефективно. Това включва усъвършенствано предварително изграждане, лесно за използване софтуер и осигуряване на бърза адаптация. Системната прозрачност е задължителна, както и свързаността с цел дистанционно програмиране, управление и наблюдение.
    Алтернативен текст по подразбиране

    Нашите системни решения TVDA

    Ускоряват проектирането, инсталирането и въвеждането в експлоатация с гъвкави, валидирани, готови архитектури

    Защо да работите с нас

    • Алтернативен текст по подразбиране Изпитани, валидирани и документирани архитектури Достъп до пълната документация, схемите за опроводяване, приложнията за човеко-машинен интерфейс и проектните шаблони, които ускоряват проектирането, инсталирането и въвеждането в експлоатация, като същевременно добавят стойност в целия процес.
    • Икона графика нагоре Решение за автоматизация MachineStruxure Решението за автоматизация MachineStruxure съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.