Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text
   Разрешаване от край до край на бизнес предизвикателства за доставчиците на услуги.

   Колокационни центрове за данни

   • Центрове за данни Compass и Schneider Electric: Доверени партньори

    Крис Кросби учредява Центрове за данни Compass, като предоставя специализирани, критични услуги. За да започне уверено своя бизнес, той се нуждае от доверен партньор, който да се присъедини към него в това му пътуване. От личния му опит на работа през годините той знае, че може да разчита на широкото портфолио и възможности на Schneider Electric, за да си осигури правилното партньорство за успех.

   • DataBank: Хладно колокационно съоръжение

    DataBank се нуждаеше от рентабилно решение, което да има възможност да издържи на техните строги стандарти по отношение на проектиране, тестване и поддръжка, за да гарантира надежност на критичните приложения и информационни предимства. Сега колокационното съоръжение на центъра за данни се намира в охладена среда и става по-ефективно с решенията за центрове за данни на Schneider Electric.

   • Ревизиран подход за решение за центрове за данни с много на брой наематели, Проектиране, Изграждане, Експлоатация и Поддръжка

    В тази своеобразна по рода си презентация, Вие ще научите как някои от най-иновативните доставчици на услуги за Северна Америка преодоляват своите уникални бизнес предизвикателства чрез проектиране, изграждане, експлоатация и поддръжка на техните центрове за данни за намаляване на риска и увеличаване на скоростта за достигане до пазара.

    Екип от техници използват цифров кабелен анализатор за сървъри в голям център за данни

    Нашите решения за доставчици на услуги, за облачни системи и центрове за данни

    Край на комплексността на центровете, постигане на успех чрез лесна експлоатация.
    Група млади хора от бизнеса, IT инженери в сървърно помещение решават проблеми, предоставят помощ и поддръжка

    Предизвикателства

    Вашата способност успешно да се конкурирате и да се разграничавате на колокационния пазар започва с разрешаването и с преодоляването на уникалните предизвикателства пред бизнеса, включително: запазване на капитала, общи разходи за собственост, експлоатационен риск, време за достигане до пазара и продаваемост.

    Защо да работите с Schneider Electric?

    • Икона за центрове за данни и мрежи Край на сложността Нашите доставчици на услуги имат ресурсите и таланта за проектиране, изграждане, пуск, експлоатация и поддръжка на най-новите центрове за данни. Нашият подход е без аналог в бранша и предизвиква сегашния модел, като съчетава силно портфолио от хардуер, услуги и софтуер с уникални бизнес програми, които да предоставят точното партньорство, от което имате нужда.
    • Алтернативен текст по подразбиране Успяваме чрез опростен дизайн Ние не само разполагаме със средства изцяло да разработим съвременни центрове за данни, но можем да Ви помогнем да запазите капитала, да редуцирате разходите за собственост, да управлявате експлоатационния риск и да ускорите времето за достигане до пазара на всеки един етап от процеса.

    Факти

    • Алтернативен текст по подразбиране В Schneider Electric работят повече от 11 000 инженери и технически експерти за центрове за данни.
    • Алтернативен текст по подразбиране Нашите доставчици на услуги могат да ви помогнат да проектирате и да изградите Вашия център за данни на фиксирана цена/MW.
    • Алтернативен текст по подразбиране Ние сме лицензирани в над 40 държави за проектиране и изграждане.
    • Алтернативен текст по подразбиране Schneider Electric произвежда повече от 70% от продуктите, които са необходими за изграждане, експлоатация и поддръжка на център за данни.
    • Алтернативен текст по подразбиране Schneider Electric ежегодно инвестира над 1 милиард долара за научни изследвания и разработки.