Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text
   Закрито и сигурно IT оборудване за мрежови шкафове, сървърни помещения и големи центрове за данни

   Сървърни ракове и шкафове

  • Netshelter SV

   Умният избор на ракове за центрове за данни.

  • InfraStruxure за малки информационно-технологични предприятия

   Този видеоклип обяснява основните принципи на InfraStruxure за малките IT предприятия и по какъв начин този продукт помага на клиентите да разрешат своите най-наболели IT въпроси.

  • Процес за конфигурация на шкаф myNetShelter и блок за разпределение на захранването (PDU), монтиран в рак

   Шкафът myNetShelter и конфигурацията PDU монтирана в рак, Ви помага да се справите съобразно Вашите уникални изисквания.

  • Открийте NetShelter CX

   Решението за въвеждане в експлоатация на IT оборудване извън сървърното помещение.

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Днешните сървърни и мрежови приложения с висока плътност на инсталираните компоненти, изискват инфраструктура от ракове, в които могат да се монтират различни видове оборудване, да управляват въздушния поток и да осигуряват добра кабелна подредба по ефективен и гъвкав начин.

   Ползи

   • Алтернативен текст по подразбиране

    Системи за шкафове с монтирани ракове за сървърни приложения: висока ефективност и висока плътност

    APC от Schneider Electric ракове, монтирани в система от шкафове, са проектирани по начин, по който да оптимизират необходимия въздушен поток и да подпомогнат ефективно кабелната подредба, което да позволява бърз и лесен достъп до инсталацията на ново оборудване в рака.

   • Алтернативен текст по подразбиране

    Решения за шкафове с монтирани ракове за мрежови приложения: кабелна подредба с висок капацитет

    По-добрата кабелна подредба е задължителна за съвременните шкафове с монтирани в тях ракове, които са максимално запълнени с различни видове оборудване. APC ракове, марка на Schneider Electric, монтирани в система от шкафове, предоставят система за управление на кабели с висок капацитет, което е необходимо за установяване на контрол върху плътността на монтаж на кабелите.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Продуктите за електроразпределение, охлаждане и кабелни системи на Schneider Electric, са напълно съвместими с IT шкафовете, с цел осигуряване на цялостно решение.
   • Алтернативен текст по подразбиране Покривът може да бъде отстранен посредством обикновени панти и може да бъде обърнат, с цел преместване на по-големите кабелни отвори за електрорзпределителни щепсели и конектори.
   • Алтернативен текст по подразбиране Шкафовете са оптимизирани за експлоатация чрез системи за управление на кабели с висок капацитет, които се прикачат към релси за монтиране на оборудване.
   • Алтернативен текст по подразбиране Нашата "Fits Like a Glove" обезпеченост, която гарантира възвръщаемост на инвестицията, Ви дава сигурност, че вашето оборудване монтирано върху ракове, съответстващо на EIA-310-D, ще пасне физически в NetShelter
   • Алтернативен текст по подразбиране Предоставяне на окомплектовани сървърни шкафове с монтирани ракове, с номерация на отделните части, елиминира объркването и времето, което се отделя за сглобяването на множество складови единици (SKUs).
   • Алтернативен текст по подразбиране Противоударните опаковки позволяват на шкафовете да бъдат транспортирани с оборудването монтирано вътре.