Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Управление на сгради за големи предприятия

   Решения за енергийна и експлоатационна ефективност

   • The Edge, Амстердам SmartStruxure в най-екологичната сграда в света

    The Edge създаде глобален пример за сграда с екологична среда, като в същото време комфортът и луксът останаха приоритет. Вижте как SmartStruxure™ помага за създаване на едно ефективно и вдъхновяващо обкръжение.

   • Училищен район Дейвис, Юта, САЩ

    Обществен училищен район с над 90 сгради, който обхваща почти 10 милиона квадратни фута, извършва преход от стара система за управление на сгради към решението SmartStruxure™ за броени часове. Резултати: подобрена експлоатационна и енергийна ефективност и продуктивна среда за обучение.

   • Sheraton on the Park, Сидни, Австралия

    Този луксозен хотел подобрява енергийната ефективност с преход към системата за управление на сгради SmartStruxure и спестява 15% разходи за енергия, което му позволява да се възползва от Фонда за екологични сгради на AusIndustry.

    Прочетете историята
    Default Alternative Text
   • GwangHwaMun D-Tower, Сеул, Корея

    Решението SmartStruxure предоставя управление на енергията и комфорт за обитателите в тези свръхмодерни кули-близнаци със смесено предназначение (офиси и търговски площи) в сърцето на Корея.

    Прочетете историята
    Default Alternative Text
    Бизнесмени и дами от различни етноси обсъждат работа, енергийна ефективност, нефт и газ

    Предизвикателства

    За да посрещнат растящите предизвикателства, мениджърите на големи предприятия се нуждаят от система, която да оптимизира консумацията на енергия, да поддържа здравословна и продуктивна среда и да обновява остаряващите съоръжения с достъп до информация отвсякъде и по всяко време.
    Двама души преглеждат данни на компютърен монитор, за управление на енергията

    Нашите системи за управление на предприятия

    Осигуряват високо ниво на контрол за всички съоръжения и подсистеми от предприятието.

    Стойност за клиента

    • Икона за интеграция Оптимизирайте производителността на сградата Постигнете значителни финансови икономии при монтажа, експлоатацията и поддръжката на вашата сградна инсталация.
    • Икона за ръкостискане Поддържайте комфорт и подобрете стойността на инсталацията Създайте една здравословна и екологична среда, която увеличава продуктивността на обитателите.

    Факти

    • Синя икона за енергия 40% от енергията в световен мащаб се използва в сгради
    • Синя икона с инструменти 75% от разходите през жизнения цикъл на една сграда ще бъдат за поддръжка и експлоатация
    • Алтернативен текст по подразбиране Само 20% от мениджърите на предприятия използват 80% от наличните възможности на своите системи за управление на сгради.
    • Синя икона EcoXpert 30% от използваната в сгради енергия се губи поради неефективни системи за управление на сградните функции.
    • Синя интерактивна икона До 2020 г. 30 милиарда устройства ще бъдат свързани с IoT
    • Алтернативен текст по подразбиране В развитите икономики поне половината от сградите, за които се очаква да бъдат в експлоатация през 2050 година, вече са построени.