Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за автоматизация на процеси

   Бъдещето на Вашето съоръжение е във Ваши ръце. За да направите Вашето съоръжение по-интелигентно, по-добре свързано и по-сигурно, открийте нашите решения за автоматизация на процесите, които оптимизират Вашата дейност, като същевременно повишават безопасността на производството.

   Вижте видеото
  • Оптимизирайте производството на сирене

   South Caernarfon Creameries започва да произвежда сирене по старомодния начин, ръчно, но с разрастването си те бързо разбират, че имат нужда от автоматизиран процес, който да поддържа консистентността на техния продукт. Тук идва PlantStruxure™, който предоставя лесен за използване контрол на процеси за техния завод.

  • Позволяване на чисти резултати в минното дело

   Като лидер в почистването на  отвали на въглищни мини, RecyCoal има нужда да интегрира автоматизацията на процеси, за да получи най-добри резултати от своите машини. Те се обръщат към PlantStruxure за мониторинг, поддръжка и автоматизация на дейност, която преди това се осъществява ръчно.

  • Намаляване на потреблението на електроенергия

   Вижте по какъв начин нашето решение PlantStruxure помага на корпорация Wide Bay Water от Австралия да намали потреблението на електроенергия в своето най-голямо съоръжение за пречистване на отпадни води с 12.5%.

  • Подобряване на енергийната и производствена ефективност

   Вижте по какъв начин нашето решение PlantStruxure води до възхода на Total, държавно-управляван производител на етанол до върха на индустрията за био-горива в Бразилия.

   Двама мъже с филцови шапки обсъждат работата в едно съоръжение.

   Предизвикателства

   Вашите предизвикателства се мултиплицират от нестабилното състояние на глобалната икономика. Изискванията към системите за процесна автоматизация се увеличават и излизат извън чисто регулаторните функции. Вашата система за процесна автоматизация е инструмент, който не само управлява Вашия завод, но също така намалява потреблението на енергия, разходите и емисиите. Тя подпомага Вашите решения за производството и бизнеса и подготвя Вашия завод и дейности за бъдещето.
   Инженери разглеждат планове

   Нашите решения за процесна автоматизация

   Защо да работите с нас

   • Икона за ръкостискане

    Опитът е всичко, което има значение.

    Ние разбираме Вашите предизвикателства. Като лидер в процесната автоматизация и управлението на енергия, осигуряваме решения за индустрията от над 40 години. Знаем, че Вашето приложение е уникално, затова предлагаме гъвкави и сигурни архитектури, които могат да бъдат адаптирани към нуждите на Вашия процес за по-бърза реакция, ефективност и безопасност.

   • Икона за време

    Инвестирайте днес. Успейте утре.

    Офертата за автоматизация PlantStruxure обединява нашите отдалечени, дискретни, хибридни и непрекъснати процесни приложения с услуги за пълен жизнен цикъл за увеличаване на ефективността на цялата Ви дейност. На всички нива в предприятието, PlantStruxure се свързва чрез отворена Ethernet архитектура като използва доказани технологии и силно портфолио за индустриален софтуер.

   Факти

   • Синя икона със сочеща нагоре графика Възползвайте се от "Интернета на нещата", създайте възможност за отлични експлоатационни резултати и подобрете цялостната ефективност на Вашия бизнес.
   • Синя икона за мобилно устройство Диагностицирайте Вашата инсталация в реално време от таблета или смартфона.
   • Синя икона за непрекъснатост #1 система за безопасност с над 600 милиона часове безаварийна работа при поискване.
   • Синя икона с часовник С Modicon M580, спестете 25% от времето за разработка с нулева загуба на продукция при промяна на Вашето приложение.
   • Синя икона със сочеща надолу графика Намалете с до 30% консумацията на енергия благодарение на PlantStruxure PES.
   • Синя икона Schneider One Управлявайте с правилната перспектива, работете с най-добрата информация, проектирайте с интуитивна лекота и защитете своя бизнес.