Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за машинно управление

   Нашите решения за енергийно-ефективно, интелигентно и индивидуализирано машинно управление осигуряват висок професионализъм във Вашата индустрия. Открийте иновативните системи за автоматизация и управление на машини за Вашето приложение.

  • Ваш партньор при серво задвижването

   Schneider Electric е Вашият партньор при серво задвижванията на Вашата машина. Ние предлагаме цялостни решения за серво задвижвания, включително индивидуализиране, проектиране и поддръжка.

  • Италия: Minipack-Torre

   Minipack-Torre вече използва контролери NEXT в своите опаковъчни машини.

  • Германия: Alpha Laser

   Alpha Laser избра управленията на Schneider Electric за по-рентабилна машина за лазерно рязане.

   Подгответе Вашата машина за бъдещето.

   Предизвикателства

   Поддържането на конкурентно предимство изисква нещо повече от традиционните стратегии на разработване на иновативни, енергийно-ефективно машинни конструкции, съкращаване на времето за проектиране и намаляване на производствените разходи. Новите технологии и развитието на човешкото поведение изискват машини, които непрекъснато се адаптират към своята работна среда.
   Техници на Schneider Electric дискутират въпроси, свързани с промишленото призводство и автоматизацията

   Решения за машини и оборудване

   Подкрепа при повишаване на енергийната ефективност, проектиране на системи за управление, участие в обществени поръчки и съставяне на спецификации

   Защо да работите с нас?

   • Икона за интелигентно захранване и управление на двигатели

    Създаване на машини за утрешния ден

    Бъдещите машини са по-интелигентни, по-безопасни и по-екологични. Те са все по-свързани, по-гъвкави и по-ефективни. Използването на интелигентни продукти улеснява провеждането на техническа профилактика и снижава разходите за превантивна поддръжка.

   • Икона графика нагоре

    Подгответе Вашия бизнес за бъдещето

    Решението за автоматизация MachineStruxure на Schneider Electric съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.