Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Решения за машинно управление

   Нашите решения за енергийно-ефективно, интелигентно и индивидуализирано машинно управление осигуряват висок професионализъм във Вашата индустрия. Открийте иновативните системи за автоматизация и управление на машини за Вашето приложение.

   • Ваш партньор при серво задвижването

    Schneider Electric е Вашият партньор при серво задвижванията на Вашата машина. Ние предлагаме цялостни решения за серво задвижвания, включително индивидуализиране, проектиране и поддръжка.

   • Италия: Minipack-Torre

    Minipack-Torre вече използва контролери NEXT в своите опаковъчни машини.

   • Германия: Alpha Laser

    Alpha Laser избра управленията на Schneider Electric за по-рентабилна машина за лазерно рязане.

    Подгответе Вашата машина за бъдещето.

    Предизвикателства

    Поддържането на конкурентно предимство изисква нещо повече от традиционните стратегии на разработване на иновативни, енергийно-ефективно машинни конструкции, съкращаване на времето за проектиране и намаляване на производствените разходи. Новите технологии и развитието на човешкото поведение изискват машини, които непрекъснато се адаптират към своята работна среда.
    Техници на Schneider Electric дискутират въпроси, свързани с промишленото призводство и автоматизацията

    Решения за машини и оборудване

    Подкрепа при повишаване на енергийната ефективност, проектиране на системи за управление, участие в обществени поръчки и съставяне на спецификации

    Защо да работите с нас?

    • Икона за интелигентно захранване и управление на двигатели Създаване на машини за утрешния ден Бъдещите машини са по-интелигентни, по-безопасни и по-екологични. Те са все по-свързани, по-гъвкави и по-ефективни. Използването на интелигентни продукти улеснява провеждането на техническа профилактика и снижава разходите за превантивна поддръжка.
    • Икона графика нагоре Подгответе Вашия бизнес за бъдещето Решението за автоматизация MachineStruxure на Schneider Electric съдейства за по-бързото създаване на по-интелигентни машини и оборудване, за да направи Вашия бизнес по-ефективен, рентабилен и устойчив.