Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Man working on a laptop for data center operations

   Центрове за данни и мрежи

   Готов ли е Вашият център за данни да се разраства? Нашите решения и услуги за управление на центрове за данни могат да помогнат на Вашия бизнес да се разрастне в ерата на облачните изчисления, големите данни и Интернетът на нещата.

   Открийте InfraStruxureВижте "Хиперконвергирани IT решения"
   • Bluebird Network и Schneider Electric: Експанзия на центровете за данни 85 фута под повърхността

    BlueBird Network трябва да преодолее предизвикателствата по отношение на пространството за новата експанзия на центрове за данни. Научете как успяхме да им помогнем да преодолеят тези предизвикателства 85 фута под повърхността!

    Двама души гледат в екрана на лаптоп в център за данни

    Предизвикателства

    Имате нужда от център за данни, който е в крак със съвремения бизнес, базиран на облачни услуги и големи данни. Той трябва да бъде надежден, ефективен и с възможност за надграждане, като същевременно съхранява вашите данни в условия на сигурност. Трябва да имате възможност да наблюдавате и да контролирате цялата си физическа инфраструктура посредством автоматизирано и интегрирано управление на център за данни, което да доведе до по-висока ефективност. Освен това трябва да опростите и да ускорите планирането, проектирането и изграждането на вашия център за данни.
    Продуктова снимка на човек пред IT сървърно помещение.

    Центрове за данни и мрежи

    Водещи решения за инженерната инфраструктура на цялостен център за данни и неговия жизнен цикъл