Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Води и отпадни води

   Предприятията за обезсоляване и пречистване на отпадни води доставят чиста вода на общностите по целия свят. Ние Ви помагаме да правите това безопасно и ефективно.

   • Референции Anglian Water: Управление на процеса

    Anglian Water е най-голямата водноенергийна компания в Англия. Вижте как интегрирана система за управление на потоците и налягането помага на тази енергийна компания да намали разходите за управление и водните загуби за да отговори на нормативните изисквания.

   • Пречиствателна станция за отпадни води Fritzens в Тирол, Австрия: Да превърнем нулевата консумация на енергия в реалност

    Научете как процесната автоматизация е превърнала пречиствателната станция Fritzens от потребител в производител на енергия благодарение на решенията на Schneider Electric.

    Прочетете повече
    Default Alternative Text
   • Бизнес анализ Съоръжение за обезсоляване на вода в Сидни се възползва от предимството да получи енергиен мениджмънт и процесна автоматизация от едно място

    Заводът в Сидни за обезсоляване на 250 млн. литра вода дневно реализира икономии на енергия от около 1500 MWh на месец, благодарение на нашата хомогенна система за управление на процеси с безупречна интеграция на системите и енергийния мениджмънт.

    Прочетете повече
    Default Alternative Text
   • Бяла книга Три стъпки за намаляване на общите разходи за притежание на помпени системи

    Разходите за ползване на електричество стават все по-голяма част от общите разходи за притежание (TCO) за индустриални помпени системи. Тази книга разяснява как Schneider Electric може да Ви помогне да намалите TCO с ограничена инвестиция.

    Прочетете повече
    Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
    Теч на вода от връзка между две големи тръби, управление на водите

    Предизвикателства

    Schneider Electric осигурява специфични решения за справяне с предизвикателствата пред водната и водопречиствателната индустрия включително: - Ефективна модернизация на остаряла инфраструктура - Намаляване на енергийните и оперативните разходи - Възможност за по-добро управление на последствията от увеличаващия се регулаторен натиск - Подобрена устойчивост и реакция при аварийни ситуации - Адаптиране на технологията за справяне с промените на работната сила - Осигуряване на общественото здраве, безопасност и сигурност
    Заснемане от въздуха на пречиствателни станции и заводи, управление на водите

    Решения за води и отпадни води

    Спестяване на до 30% енергия в рамките на водния цикъл