Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Mining and mineral conveyor belt outside with two workers near it, system integration, mining industry, mineral processing

   Ефективност на веригата на стойността

   Оптимизиране на цялата верига на стойността и производителността на активите чрез интегриране на системи и процеси

   Рулони алуминий в склад, индустриално производство, обработка на минерали

   Проследимост на последователността на процесите.

   Металургията страда от липсата на видимост в цялата верига на стойността, на чиято основа да взима ефективни решения, поради недостатъчни или липсващи данни, частична информация и минимална интеграция на отделните системи.
   Специалист, извършващ контрол на листови продукти, обработка на минерали

   Нашето решение за ефективност на веригата на стойността

   Защо да работите със Schneider Electric

   • Алтернативен текст по подразбиране Пазарният лидер в управлението на дейностите в реално време Нашите решения помагат на производителите на метали да синхронизират своите оперативни цели със своите стопансkи цели, за да постигнат по-висока скорост, гъвкавост и устойчива печалба.
   • Икона за ръкостискане Лидерство и надеждност в ИТ решенията Разчитайте на лидер в решенията за управление на електроснабдяването- от специализираните софтуерни продукти до центровете за данни.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Смята се, че до 2020 г. ще има 30 милиарда свързани "неща".
   • Алтернативен текст по подразбиране Материалите могат да се придвижват във веригата на доставките при използване на хиляди възможни комбинации.