Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Man inspecting metal coils, mineral processing

   МЕТАЛИ

   Нашите цялостни решения за металургията Ви дават възможност да оптимизирате производството и заводските операции, като същевременно постигате целите за безопасност и устойчиво развитие.

   Мъж, работещ в близост до топилна пещ за обработка на метали, обработка на минерали

   Предизвикателства

   Повишаване на безопасността на работниците. Осигуряване на устойчиво развитие. Максимизиране на резултатите, печалбата и маржа. Оптимизиране на оперативните и капиталовите разходи. Привличане и развиване на нови таланти.
   Изливане на разтопена стомана в доменна пещ, обработка на минерали, система за изпълнение на производството

   Нашите решения за металургията

   Съдействане за устойчивото развитие на металургията

   Защо да работите с Schneider Electric?

   • Икона за ръкостискане Ние ценим нашите партньорства Получаване и поддържане на Вашия социален лиценз за работа чрез нашите решения и услуги в областта на енергията и устойчивото развитие.
   • Алтернативен текст по подразбиране Обслужване на едно гише за металургията Повишаване на ефективността на операциите и максимизиране на създаваната стойност с нашите решения за оптимизиране на производството и операциите.

   Факти

   • Алтернативен текст по подразбиране Производството на стомана е твърде енергоемко и делът му в общите производствени разходи възлиза на до 40%.
   • Икона Син Лист Средно до 15% от капиталовите разходи в стоманената индустрия в САЩ се използват за екологични инициативи.
   • Синя икона на земята с изобразена на нея Америка В световен мащаб през 2013 г. бяха произведени 1.6 милиарда тона нерафинирана стомана.
   • Синя икона на автомобил През 2013 г. бяха произведени повече от 87 милиона моторни превозни средства, изискващи общо 79 милиона тона стомана.
   • Синя икона smart city (интелигентен град) През 2013 г. най-голямото потребление на стомана на глава от населението бе в Южна Корея, което е 3 пъти по-голямо от това в САЩ.