Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Минно дело, добив на минерали, металургия

   Нашите технически решения в областта на минното дело, добивът на минерали и металургия Ви помагат да постигнете ефективност на процеса и енергийна ефективност, както и много повече.

   Проучване на нашата оферта

   Услуги

   Schneider Electric целенасочено поддържа и повишава надеждността, производителността, удобството при експлоатация и ефективността на Вашата система, като Ви предоставя решения за електрозахранване, автоматизация и контрол. Освен това Шнайдер Електрик, предлага и реализира решения за обслужване по време на през целия жизнен цикъл на оборудването.  Нашите сервизни услуги са изградени по такъв начин, че да можете да изберете равнището на експертиза и ресурси, от които имате нужда, за да запазите Вашите  процеси и инфраструктура с върхови експлоатационни резултати навсякъде и по всяко време, когато имате нужда от нас.

   Открийте нашите услуги

   Свържете се с нас за повече информация

   Моля свържете се с нашия Център за обслужване на клиенти, за да научите повече относно нашите продукти, услуги и техническа поддръжка.