Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Телекомуникационни оператори

   • Преодоляване на Вашите предизвикателства

    Научете как да редуцирате Вашите разходи за електроенергия, да изпълните целите за устойчиво развитие, да подобрите резултатите, да си гарантирате непрекъсваемост на работата и да отговорите на нарастващото търсене.

    Разговор за устойчивото развитие между двама работници в завод за бутилиране, храни и напитки.

    Предизвикателства

    Днес почти всички имат смартфон или мобилно устройство. Предизвикателствата пред телекомуникационния бизнес са да отговори на нарастващото търсенето, като същевремнно ограничат разходите за електроенергия, постигнат целите за устойчиво развитие, производителността се подобрява и се осугирява непрекъсваемост на работните процеси.
    Представители на бизнеса, разглеждащи планове за енергийна ефективност, обслужване в полеви условия

    Превърнете предизвикателствата във възможности

    Защо да работите с нас

    • Алтернативен текст по подразбиране Комбинирайте ръст и устойчивост Като глобален специалист по енергийно управление и автоматизация, ние можем да Ви помогнем да постигнете целите си за намаляване на консумацията на енергия и въглеродни емисии, като същевременно отговаряте на нарастващото търсене на пазара.
    • Алтернативен текст по подразбиране Превърнете предизвикателствата във възможности Нашите интегрирани решения за центрове за данни, услуги и софтуер подпомагат раста на Вашия бизнес. Ние помагаме на доставчици на телекомуникационни услуги, колокация и облачни системи да въвеждат в експлоатация и да оптимизират техните центрове за данни.