Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Artist rendering of a server facility, data center operations

   Колокации

   • Преодоляване на предизвикателства за колокация

    Научете как да се разграничите от конкуренцията, да повишите скоростта за достигане до пазара, да свалите оперативните разходи и да минимизирате рисковете.

   • DataPro Изграждане на услуги за колокация на периферията

    DataPro, новоучредена руска компания има амбициозната цел да стане #1 на своя пазар. Компанията си партнира с нас за изграждането на най-развития, надежден и ефективен колокационен център за данни в Русия.

   • 100% непрекъсваемост на работа с Vocus

    Тази австралийска телекомуникационна компания от следващо поколение предлага на своите колокационни клиенти нещо, за което повечето други центрове за данни могат само да мечтаят: 100% непрекъсваемост на работата. Как? Чрез партньорство с нас в изграждането на високо-ефективен, модулен център за данни.

    Мъж си води записки с лаптоп под ръка.

    Предизвикателства

    Искате да повишите скоростта за достигане до пазара и да останете конкурентноспособни. Вие трябва да разширите своя център за данни, да ускорите предоставянето на услуги и да повишите оперативната ефективност. Тъй като електроенергийните разходи представляват голяма част от вашите оперативни разходи, имате нужда да ги ограничите, като същевременно се ангажирате с договори за предоставяне на услуги и постигате целите за устойчиво развитие.
    Представители на бизнеса, разглеждащи планове за енергийна ефективност, обслужване в полеви условия

    Колокации

    Защо да си партнирате с Schneider Electric?

    Защо да работите с нас?

    • Икона за центрове за данни и мрежи Ние ви подкрепяме Нашият специализиран екип от експерти е тук, за да ви помогне да поддържате своя бизнес и да гарантира, че ще получите конкурентно предимство. С нашето глобално присъствие и експертиза, ние ще Ви помогнем да изградите печеливш и устойчив бизнес.
    • Икона за центрове за данни и мрежи Ние подкрепяме Вашите центрове за данни Ние можем да Ви помогнем да разрешите предизвикателствата пред Вашия център за данни, да редуцираме разходите и да го опростим. Ние проектираме и изграждаме центрове за данни бързо, сигурно и ефективно, така че да можете да започнете да продавате пространство възможно най-скоро.