Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • An employee checking on the electrical machine and writing down what he notices, energy management, power management, field service

   Оптимизирайте Вашата електрическа мрежа

   Помагаме Ви проактивно да подобрите времето за експлоатация и производителността на Вашата инсталация.

   • История на клиент: Хилтън MP4: подобряване на наблюдението, производителността и поддръжката

    Всички прекъсвания в един първокласен хотел се отразяват на удовлетвореността на клиентите Научете как нашата цялостна оценка на инсталацията на обекта помогна на Хилтън да защити електрическата си инсталация с подробен план: Поддръжка, модернизация, наблюдение и управление.

    Алтернативен текст по подразбиране

    Предизвикателства

    Отстраняването на риска и подобряването на производителността и надеждността са основните предизвикателства за вашата ежедневна дейност. Нашите експерти по сервизни услуги ще Ви предоставят проактивни и персонализирани препоръки, за да преодолеете тези предизвикателства. Изпълнени от професионални инженери, нашите услуги за оценяване Ви предоставят план за оптимизиране на бъдещите капиталови и експлоатационни разходи.
    Алтернативен текст по подразбиране

    Нашите анализи и проучвания Ви помагат да оптимизирате електрическата си инсталация

    Ние проверяваме дали работи съгласно проекта и предназначението.

    Защо да работите със Schneider Electric

    • Икона графика нагоре Оптимизиране на производствените нива чрез увеличаване на възможностите и качеството на инсталацията. Подобрете капиталовите си разходи, като осигурите план за оптимизиране на експлоатацията и поддръжката.
    • Алтернативен текст по подразбиране Изградете приоритети за инвестициите си в електрически инсталации и оптимизрайте капиталовите си разходи. Подобрете безопасността и намалете електрическите рискове. Предсказвайте аварии и действайте, преди да са се случили.