Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

   Услуги за ArcFM Enterprise GIS Solution

   Алтернативен текст по подразбиране

   Предизвикателства

   Решения за интелигентни мрежи Пакет за разпределителни дружества

   Географската информационна система ArcFM Enterprise предоставя една графична и богата на данни среда, която показва информацията, от която се нуждаят разпределителните дружества. Географската информационна система ArcFM Enterprise предлага един базиран на карта и интуитивен начин за моделиране, проектиране, поддръжка и управление на информацията на разпределителното дружество.

   Таблица с описание на предложението за ArcFM Enterprise GIS Solution

   Алтернативен текст по подразбиране
   • Решения

    Географската информационна система ArcFM Enterprise предлага един базиран на карта и интуитивен начин за моделиране, проектиране, поддръжка и управление на информацията за разпределителните дружества и наземните инсталации. Разполагате с надеждна информация за критичните функции, като диспечер, разрешаване на проблеми, инженерен анализ и дори връзки с медиите при прекъсвания.
   • Конкурентно предложение

    Персонализиран пакет за поддръжка, който Ви помага да контролирате и намалите разходите, както и да подобрите наличността и жизнения цикъл на оборудването. Спокойствие от една глобална компания с богат опит на производител, която предлага дългосрочна поддръжка и е ангажирана да предоставя бързо време на реакция, като предотвратява неочакваните финансови проблеми.
   • Диференциация

    Поддържащият екип на Schneider Electric за ArcFM Enterprise GIS се състои от добре обучени техници с години опит. Екипът е от съществено значение за гарантиране на постоянен успех на нашите клиенти, които ще получат повече ползи от своите ArcFM GIS продукти.