Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Услуги за оценка

   Предизвикателства

   Постигнете Вашите цели
   Ако отговаряте за център за данни, постигането на максимална възможност за работа е Ваш главен приоритет. Съвременният ИТ мениджър трябва да балансира тази цел с необходимостта от по-добро управление на растящите разходи поради увеличените енергийни потребности на центровете за данни.

   Описание на предлаганите услуги за оценка

   Default Alternative Text
   • Решения

    С широко разнообразие от стандартни и персонализирани възможности за оценка, Schneider Electric CPCS може да Ви помогне да управлявате ефективността и надеждността на Вашето решение за център за данни.
   • Предимства

    Нашият подход към услугите за управление на енергията предлага широк набор от услуги по оценка на центрове за данни или други IT среди, като Ви гарантираме решение, което ще удовлетвори уникалните нужди на Вашия бизнес и ще отговаря на Вашия бюджет.
   • Разграничаване

    Предоставяме различни, независими от доставчика услуги за оценка, които могат да бъдат персонализирани да отговарят на Вашите лични нужди.