Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Услуги за обучение

   Предизвикателства

   Извлечете максимума от Вашето решение

   Професионалистите от Schneider Electric, извършващи обучение, имат няколко години опит в инфраструктурния сектор. Най-често разглежданите теми включват топологии на UPS, опасения и проблеми, свързани с охлаждането, измерване на работната готовност и други теми, свързани с работната готовност на инфраструктурата.

   Описание на оферта за услуга за обучение

   Default Alternative Text
   • Решения

    Услуга за разширено обучение на оператори е основна част от внедряването на решение за критична мощност. Докато базовото обучение на оператори е включено при пускането на системата в експлоатация, разширеното обучение на оператори осигурява допълнително обучение на клиента на място, което увеличава базата на знанията на клиента, разбирането и способността за взаимодействие със системи за критична мощност в тяхната среда.
     
    Разширеното обучение на оператори осигурява важни операторски познания и практически опит, необходими за максимално увеличение на оперативната ефективност и работната готовност на системата. Чрез комбинация от теоретична подготовка и лабораторни упражнения, участниците могат да подобрят знанията си за инсталираната система и нивото си на увереност при работа с това оборудване.
   • Конкурентно предложение

    Извлечете максимума от решението на Schneider Electric, като същевременно се учите от нашите доказани в сектора професионалисти. Подобрете знанията и увереността си за експлоатацията на Вашия център за данни и управлението на физическата инфраструктура на съоръжението.
   • Диференциация

    Предлагаме персонализирани решения за обучение, за да можете да се възползвате максимално от Вашето решение.