Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Максимално предимство

   Предизвикателства

   Максимално увеличаване на ефективността на малките и средни центрове за данни 

   Изправени пред критична за бизнеса отговорност, увеличаващи се обеми на работата, развиващи се технологии, стареещи съоръжения и увеличаващи се екологични регулации, мениджърите на малки центрове за данни, точно както заемащите аналогични постове в големи предприятия, се сблъскват с проблемите на ограниченото офисно пространство, неефективна енергийна и охладителна инфраструктура и растящи оперативни разходи - и всичко това при по-строги бюджетни ограничения

   Матрица на максималното предимство

   Default Alternative Text
   • Решения

    Договор за услугата Advantage Max може да се добави към всеки действащ преференциален план на Schneider Electric. Тя предоставя доклади за тенденции в капацитета на активите за UPS и охладителни системи на Schneider Electric, в допълнение към годишната проверка на изправността на центъра за данни.
   • Конкурентно предложение

    Advantage Max изпълнява по ценово ефективен начин повишените изисквания на малкия и среден бизнес чрез предоставяне на насоки за активно планиране на активите, заедно с анализ на областите на критичната мощност, охлаждането и разположението на помещенията. Препоръки за подобрение се правят на базата на най-добрите практики в индустрията.
   • Диференциация

    Advantage Max използва признатата от индустрията технология на Schneider Electric StruxureWare за центрове за данни (DCIM софтуер) и е усъвършенствано за центрове за данни и ИТ помещения с размери от до 500 кв. м.