Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Сервизни планове

   Предизвикателства

   Поддържайте максимална ефективност и оптимална производителност

   Когато става дума за поддръжка и експлоатация на Вашата съществено важна инфраструктура, Вашата главна цел е тя да работи с максимална ефективност и оптимална производителност. Ще намерите отговор в плана на Schneider Electric за услуги за критично захранване и охлаждане, съобразен с конкретните нужди на Вашия бизнес.

   Възможности за сервизен план

   Default Alternative Text
   • Решения

    Преференциалният план е цялостно сервизно предложение, предвидено да предостави на клиентите най-доброто налично обслужване на предвидима и рентабилна цена. Преференциалният план позволява на клиента да избере план, който най-добре отговаря на неговите нужди съгласно степента на важност на обекта, архитектурата на физическата инфраструктура и бюджетните ограничения.
   • Предимства

    Преференциалните планове са удобни сервизни пакети за удължаване времето за експлоатация на предвидима цена.
   • Разграничения

    Преференциалният план Ви дава спокойствие със знанието, че Вашата система ще получи поддръжката, от която се нуждае за ефективна експлоатация с минимално време за принудително спиране.