Добре дошли в уебсайта на Schneider Electric

Добре дошли в нашия уебсайт.

Можете да изберете друга държава, за да видите наличните продукти, или да преминете към нашия глобален уебсайт за информация за компанията.

Изберете друга държава или регион

  • Default Alternative Text

   Услуга отдалечено наблюдение

   Предизвикателства

   Проследяване от разстояние на състоянието и изправността на оборудването

   Услугата за отдалечено наблюдение може да бъде внедрена като първично или вторично ниво на поддръжка за навременно и ефективно прогнозиране, проследяване и отстраняване на проблеми на място. Удобният уеб портал предоставя на клиентите лесен достъп до актуални оперативни данни, състояние на складовите наличности и динамично генерирани доклади.

   Описание на предлаганата услуга отдалечено наблюдение

   Алтернативен текст по подразбиране
   • Решения

    Постигнете истинско спокойствие с една услуга, която открива потенциалните проблеми преди те да се развият. Услугата отдалечено наблюдение опростява експлоатацията и управлението и освобождава вътрешни ресурси.
   • Предимства

    Подобрявате ефективността, продуктивността и надеждността на Вашата критична инфраструктура с тази интернет-базирана услуга в реално време.
   • Разграничения

    С услугата за отдалечено наблюдение на Schneider Electric клиентите могат да бъдат спокойни със знанието, че тяхната критична инфраструктура се наблюдава денонощно от обучени експерти.